روانشناسی تفاوت دوست داشتن و عشق ورزیدن چیست ؟

• نویسنده موضوع Nazanin
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 281
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
لایک‌ها
2,809
امتیازها
113
کیف پول من
853
دوست داشتن به عنوان ارزشیابی مثبت از دیگران تعریف می شود. عشق ورزیدن از نظر کیفی با دوست داشتن متفاوت است و دارای سه عنصر اساسی است :
دلبستگی: نیاز به حضور فیزیکی و حمایت عاطفی معشوق
مواظب بودن: حس نگرانی و مسوولیت پذیری نسبت معشوق
صمیمیت: تمایل به تماس و ارتباط محرمانه و نزدیک و خواهان همراهی فکری و احساسی کامل با معشوق بیش تر از هر کس دیگر.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Nazanin

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
لایک‌ها
2,809
امتیازها
113
کیف پول من
853
رابین دریافت زنان عشق ورزیدن به دوستانشان را بیش تر از مردان گزارش می کنند. اما هیچ تفاوتی بین زنان و مردان در مقیاس دوست داشتن وجود ندارد.

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
لایک‌ها
2,809
امتیازها
113
کیف پول من
853
تحقیقات نشان داده اند دوستی های زنان صمیمی تر از مردان است. آنها فعالیت های بیشتری را برای پیوستگی و مبادله روابط انجام می دهند.

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
لایک‌ها
2,809
امتیازها
113
کیف پول من
853
رابین و مک نیل عنوان کردند عشق ورزیدن نزد مردان راهی است جهت روابط ج*نس*ی، در حالی که زنان قادرند دلبستگی، مواظبت و صمیمیت را در دامنه وسیع تری از روابط تجربه کنند. گرچه عشق برچسبی است که ما یادگرفته ایم بر حالات فیزیکی خود بزنیم، اما در بسیاری از اوقات، عشق درگیر نشانگان فیزیولوژیکی شدید نیست. بنابراین مفید تر خواهد بود که عشق را به عنوان دسته ای از نگرش یک شخص نسبت به دیگران بدانیم.

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
لایک‌ها
2,809
امتیازها
113
کیف پول من
853
عشق ممکن است قویترین عامل در ایجاد روابط صمیمی باشد . عشق بر روی عوامل دیگری مانند خود افشاگری تاثیر می گذارد و تحت تاثیر آنها نیز قرار می گیرد. عشق اغلب اوقات از نظر مشاوران و درمانگران زناشویی نادیده انگاشته می شود.

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
لایک‌ها
2,809
امتیازها
113
کیف پول من
853
به کارگیری عشق از دیدگاه های مختلف می تواند کمک شایانی به مشاوره زناشویی بکند. عشق مهمترین کانون روابط صمیمی و عمده ترین مبحثی است که باید در ادبیات ارتباطات مورد توجه قرار گیرد.

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
لایک‌ها
2,809
امتیازها
113
کیف پول من
853
عشق برای کسانی که خواسته های زیادی دارند واژه ی گرامی و زیباست. به نظر می رسد عشق توصیف کننده مهر و محبت بین والدین و فرزندان ، بین عاشق و معشوق و حتی بین دوستان است. با این وجود، عشق حتی اشاره به علاقه مندی یکی از زوجین به طعم و مزه بستنی و کلماتی ( نه رفتارهایی) از این قبیل نیز دارد.

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
لایک‌ها
2,809
امتیازها
113
کیف پول من
853
گرچه بسیاری از انواع عشق به درد کار مشاوره درمانگران می خورد، اما برخی از انواع عشق مانند عشق رمانتیک بیشتر به کار مشاوره زناشویی می آید که در این مورد نظریه ها و تحقیقات بسیاری صورت گرفته است.

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
لایک‌ها
2,809
امتیازها
113
کیف پول من
853
سبک ها یا گونه های عشق:

انواع مختلف عشق چیست ؟
عشق شهوانی: بازتاب کلی از ش*ه*و*ت است. یک عاشق شهوانی به طور قطع همسرش را از نظر بدنی و فیزیکی مورد توجه قرار می دهد( مثل چشمانی آبی یا قهوه ای یا قد بلند یا کوتاه ) و واکنش شدید نسبت نسبت به هیکل و فرم بدنی . در این عشق قیافه به عنوان اولین مساله مطرح است.

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
لایک‌ها
2,809
امتیازها
113
کیف پول من
853
لادوس: عشق کودکانه، سبکی از عشق مبتنی بر اظهار دوستی کردن به صورت معمول و متداول است . مانند شوخی و بازی کردن . این نوع عشق نوعی بازی و عشقی غیر جدی به منظور گذراندن اوقات فراغت به نحوی سرگرم کننده و دور از روابط واقعی است. یک عاشق لادوس به جذابیت های بدنی و فیزیکی توجهی ندارد. او از تعهدات هیجانی عمیق اجتناب می کند و زمان زیادی را صرف گذراندن با معشوق خود نمی کند.

بالا