خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

برنامه‌کاربردی انتقال‌پذیر

• نویسنده موضوع Kooki♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 105
  • بازدیدها 2K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Kooki♡

سرپرست بازنشسته بخش تکنولوژی
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-21
کیف پول من
4,271
برنامه‌کاربردی انتقال‌پذیر (به انگلیسی: Portable application یا portable app) که گاهی به آن خوداتکا[۲] (به انگلیسی: standalone) هم گفته می‌شود، نوعی برنامه است که به گونه‌ای طراحی شده‌است که «تنظیمات پیکربندی‌اش» را از داخل یک فولدر دسترس‌پذیر در آن رایانه می‌خواند و در آن می‌نویسد. این فولدر معمولاً همان فولدری است که برنامه انتقال‌پذیر در آن قرار دارد. مزیت اصلی آن است که «انتقال برنامه» با ترجیحات و داده کاربر، بین رایانه‌های مختلف ساده می‌گردد. برنامه‌ای که هیچ گزینه‌ای برای پیکربندی ندارد، هم می‌تواند نوعی برنامه انتقال‌پذیر باشد.

نرم‌افزار قابل حمل به نرم‌افزاری گفته می‌شود که بدون نیاز به نصب بر روی سیستم‌عامل از روی لوح نوری، یواس‌بی فلش درایو یا دیسک نرم قابل اجرا باشد.

نرم‌افزار متن‌باز (به انگلیسی: Open Source Software) یا نرم‌افزار متن‌آزاد به نرم‌افزارهایی می‌گویند که افراد می‌توانند در کد منبع آن‌ها تغییر ایجاد کرده یا اشکالات (باگ) احتمالی آن‌ها را رفع کنند. این یک شیوه توسعه نرم‌افزار است که می‌تواند هم برای نرم‌افزارهای آزاد و هم برای نرم‌افزارهای با مالکیت انحصاری و تجاری به کار رود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Kooki♡

مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-21
کیف پول من
4,271
رایگان‌افزار یا نرم‌افزار رایگان (به انگلیسی: freeware) به نوعی از نرم‌افزار اطلاق می‌شود که استفاده از آن رایگان است. این مفهوم در برابر نرم‌افزار تجاری تعریف می‌شود که اصولا به کاربر برای سود فروخته می‌شود.

نرم‌افزار رایگان با نرم‌افزار آزاد (به انگلیسی: free software) کاملاً تفاوت دارد و نباید اشتباه شود، زیرا حقوقی مانند حق توزیع مجدد یا دخل و تصرف در کُد در نرم‌افزار رایگان برای مصرف‌کننده وجود ندارد.

Kooki♡

مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-21
کیف پول من
4,271
یک ابزار مدیریت از راه دور ( به انگلیسی: RAT:remote access trojan ) یک نمونه از نرم‌افزار است که به "اپراتور" اجازه می‌دهد تا از راه دور یک سیستم را کنترل کند. در حالی که به اشتراک گذاری دسکتاپ و مدیریت از راه دور دارای مصارف قانونی زیادی است؛ اما "RAT" نرم‌افزاری است که معمولاً با فعالیت‌های جنایی یا مخرب همراه است. نرم‌افزارهای مخرب RAT معمولاً بدون اطلاع قربانی نصب می‌شوند، و اغلب به عنوان یک اسب تروجان هستند؛ و سعی خواهد کرد که عملیات خود را از قربانی و نرم‌افزارهای امنیتی مخفی کند.

اپراتور RAT فقط از طریق اتصال به شبکه می‌تواند سیستم‌ها را کنترل کند. این ابزار می‌تواند قابلیت‌های زیر را ارائه دهد:

Kooki♡

مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-21
کیف پول من
4,271
ضبط صفحه نمایش / دوربین یا کنترل تصویر
مدیریت فایل (دانلود/آپلود/اجرا/و غیره)
کنترل (command prompt)
کنترل کامپیوتر (خاموش کردن/روشن کردن/خروج از سیستم اگر ویژگی از راه دور پشتیبانی شود)
مدیریت رجیستری (پرس و جو/اضافه کردن/حذف/تغییر)
ویرانگر سخت افزار (overclocker)
عملکرد اصلی آن برای یک اپراتور، به دست آوردن دسترسی از راه دور به رایانه‌های شخصی است.

Kooki♡

مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-21
کیف پول من
4,271
نرم‌افزار مدیریت پروژه (Project Management Software) عبارتی است که انواع گوناگونی از نرم‌افزارها را شامل می‌شود از جمله تخمین زدن، طرح ریزی، زمان بندی، کنترل هزینه، مدیریّت بودجه، تخصیص منابع، نرم‌افزارهای ارتباطی و همکاری، مدیریت کیفیت، مستندسازی و سیستم‌های مدیریتی که همگی با پروژه‌های بزرگ و پیچیده سروکار دارند. این نرم‌افزارها می‌توانند جنبه عملیاتی را برای سطوح عملیاتی سازمان‌ها و جنبه اطلاعاتی را برای سطوح مدیران ارشد و میانی سازمان‌ها داشته باشند. مانند نرم‌افزارهای مربوط به سیستم اطلاعات مدیریت پروژه‌ها. این نرم‌افزارها شامل گانت چارت نمودار گانت می‌شوند که می‌توان با آن نشان داد چه زمانی یک کار شروع شده و در چه زمانی پایان می‌یابد.

محتویات
۱ امکانات
۱.۱ زمان‌بندی
۱.۲ گردآوری اطلاعات
۲ نحوه‌های استفاده از نرم‌افزار مدیریت پروژه

Kooki♡

مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-21
کیف پول من
4,271
۲.۱ رومیزی
۲.۲ تحت وب
۲.۲.۱ برخی از مزایا و معایب نرم‌افزارهای تحت وب
۲.۳ شخصی
۲.۴ تک‌کاربره
۲.۵ جمعی
۲.۶ جامع/یکپارچه
۲.۷ ابزارهای غیر تخصصی (Non-specialized Software)
۳ انتقاداتی از نرم‌افزارهای مدیریت پروژه
۴ انتخاب راهکار مناسب
۵ منابع
امکانات

Kooki♡

مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-21
کیف پول من
4,271
زمان‌بندی
یکی از مهم‌ترین اهداف، این نرم‌افزارها زمان بندی رویدادها و فعالیت‌ها است.

گردآوری اطلاعات
این گونه نرم‌افزارها با گرفتن ورودی می‌توانند اطلاعاتی را در مورد افراد و ذی‌نفعان مختلف فراهم سازند که با استفاده از این اطلاعات می‌توان میزان تلاش مورد نیاز برای به پایان رساندن پروژه را تعیین و تصدیق کرد. برخی از این ورودی‌ها عبارتند از:

Kooki♡

مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-21
کیف پول من
4,271
لیست وظایف افراد و زمان بندی تخصیص یافته برای منابع
نمایی از اینکه چه مدت طول می‌کشد تا یک فعالیت کامل شود
اطلاعاتی در مورد حجم کار، برای طرح ریزی تعطیلات
مدارک و گواهی‌ها
اطلاعاتی تاریخی در مورد نحوهٔ پیشرفت پروژه، مخصوصاً ر*اب*طه انجام شده در واقعیت با آنچه طرح ریزی شده
استفاده بهینه از منابع محدود
پشتیبانی مالی
نوع بنایی که ساخته شده، مثلاً مدرسه، خانه، دانشکده، مغازه و غیره
نحوه‌های استفاده از نرم‌افزار مدیریت پروژه

Kooki♡

مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-21
کیف پول من
4,271
تحت وب
نرم‌افزارهای مدیریت پروژه می‌توانند تحت وب به عنوان یک برنامه کاربردی وب پیاده‌سازی شوند. و می‌توان با یک مرورگر وب از طریق اینترانت یا اکسترانت به آن‌ها دسترسی داشت.

برخی از مزایا و معایب نرم‌افزارهای تحت وب
بدون نیاز به نصب نرم‌افزار از هر کامپیوتری قابل دسترسی است.
کنترل دسترسی آسان
ذاتا چند کاربره‌است.
نیاز است فقط یک نرم‌افزار نصب و پشتیبانی شود
مرکز دادهٔ مرکزی دارند
معمولاً از نرم‌افزارهای دسکتاپ کند ترند.
وقتی کاربر یا سرور آفلاین است اطلاعات پروژه در دسترس نمی‌باشد (نیاز است تا آنلاین باشید).

Kooki♡

مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-21
کیف پول من
4,271
راه حلی وجود دارد که به کاربر اجازه می‌دهد در زمانی که می‌خواهد آفلاین شود یک کپی از داده‌ها را داشته باشد.
شخصی
این گونه نوعی از نرم‌افزارهای مدیریت پروژه‌ است که در خانه و معمولاً برای مدیریت روند زندگی و امور خانه (پروژه‌های خانگی) به کار برده می‌شود. اگر چه نسبت به سیستم‌های تک کاربره محیط کاربری ساده‌تری دارند ولی شباهت‌های قابل ملاحظه‌ای نیز دارند.

تک‌کاربره
یک سیستم تک کاربره در زمان برنامه‌نویسی بر این اساس ساخته می‌شود که در یک لحظه فقط یک کاربر می‌تواند و نیاز است که بتواند پروژه را ویرایش کند. این در کمپانی‌های کوچک یا در جایی که تعداد کمی از افراد به روش بالا به پایین روی طرح ریزی پروژه مشارکت دارند به کار می‌رود. نرم‌افزارهای رومیزی[۱] عمدتا در این گروه قرار می‌گیرند.

بالا