خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی کیک هویج

  • نویسنده موضوع .DefectoR.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 193
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

.DefectoR.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-17
نوشته‌ها
716
کیف پول من
3,457
Points
66
  • شکر: ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • روغن مایع: نصف لیوان (۷۰ گرم)
  • شیر: ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
  • دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
  • هویج رنده شده: ۱ لیوان
  • گردوی خرد شده (درشت): ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
  • آرد: ۲ لیوان (۲۵۰ گرم)
  • بیکبنگ پودر ۱.۵ ق چای خوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری

با این مقدار مواد اولیه می توانیم برای ۸ نفر کیک هویج با گردو بپزیم.
ابتدا شکر و تخم مرغ در ظرفی مخلوط کرده و تا وقتی که پف کرده و سفید شوند هم بزنید. شیر و روغن مایع را همجنین اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
سپس آرد، بیکینگ پودر، وانیل و دارچین را اضافه کرده هم بزنید. بکینگ پودر زیاد نیست چون هویج و گردو هم هست که به پف کردن آن در جهت منفی تاثیرگذار هستند به همین خاطر ۲ قاشق استفاده می کنیم.
۱ لیوان هویج رنده شده و ۱ لیوان گردو را اضافه کرده خوب هم بزنید. (گردو رو باید با آرد مخلوط کنید و بعد از آن الک کنید.) با لیسک مواد رو به صورت دورانی با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
مواد را داخل ظرف مورد نظر که با کره یا روغن کاملا چرب کرده اید بریزید. داخل فر که با دمای ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار دهید. پس از ۳۰ دقیقه وقتی پخت با خلال دندان چک کنید شما می توانید کیک هویج را داخل قابلمه نیز بپزید برای این کار از قبل قابلمه را چرب و روی شعله پخش کن قرار دهید تا د*اغ شود سپس مایه کیک را داخل قابلمه ریخته و بگذارید به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه روی شعله پخش کن پخته و پف کند سپس از قالب خارج و با پودر قند و خامه قنادی تزئین کنید.نوش جان
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا