خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

داشتن خال در نقاط مختلف ب*دن به چه معناست؟

• نویسنده موضوع .Mahdieh
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 14
  • بازدیدها 660
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

.Mahdieh

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-30
کیف پول من
8,840
داشتن خال روی قسمت تهیگاه و باسـ ـن به چه معناست؟

اگر چه شاید باورکردنی نباشد، اما داشتن خال روی قسمت باسـ ـن ب*دن چندان هم نادر نیست. بر اساس قوانین فنگ شوی و طالع‌بینی چینی، داشتن خال روی باسـ ـن به معنای باهوش بودن و خلاقیت فراوان است. علاوه بر این، چنین چیزی می‌تواند به معنای احترام داشتن نزد دیگران و داشتن شانس و پتانسیل بالا برای موفقیت و بدست آوردن ثروت است. به طور کلی داشتن خال روی باسـ ـن و تهیگاه معنای خوبی دارد. کولی‌های اروپا بر این باور بودند که می‌توان از طریق خال‌های روی ب*دن، طالع و آینده افراد را بازگو کرد، اما بر اساس نظر آنان، داشتن خال در روی باسـ ـن به معنای این بود که فرد زندگی فقیرانه‌ای خواهد داشت.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

.Mahdieh

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-30
کیف پول من
8,840
خال‌های روی پا معانی فراوان و متفاوتی دارند

داشتن خال روی پا می‌تواند معانی متفاوتی داشته باشد که به مکان قرار گرفتن آن و جنسیت فرد بستگی دارد. برای مردان و بر اساس تعالیم فنگ شوی، داشتن خال در قسمت پایین زانو به معنای سختی و رنج است. در مورد زنان، اما داشتن خال در این نقطه از پا، به ویژه در ناحیه قوزک پا، ممکن است به معنای این باشد که فرد مذکور کمی سنگدل است. با این وجود وجود خال روی پا می‌تواند به معنای ابتلا به سرطان پو*ست نیز باشد.

.Mahdieh

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-30
کیف پول من
8,840
داشتن خال روی ل*ب فراتر از زیبایی است

2199055_818.jpg

بسیاری از افراد وقتی که به داشتن خال روی ل*ب بالا فکر می‌کنند به یاد زنان زیبایی مانند مرلین مونرو می‌افتند. همگان داشتن خال روی ل*ب را نشانه زیبایی می‌دانند، اما بر اساس طالع‌بینی چینی این موضوع بدین معناست که فرد بلندپرواز و جاه‌طلب بوده و به احتمال زیاد از دیگران پیشی گرفته و به خواسته‌هایش خواهد رسید.

داشتن خال در گوشه ل*ب نیز بدین معناست که دوست دارید از چیز‌های زیبا مانند هنر در زندگی‌تان استفاده کرده و لـ*ـذت ببرید. با این وجود از آنجایی که ل*ب نیز بسیار در معرض نور آفتاب قرار دارد می‌تواند محلی مستعد شکل‌گیری خال‌های توموری و سرطانی باشد هر چند در صورت سرطانی بودن نیز براحتی درمان می‌شوند.

.Mahdieh

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-30
کیف پول من
8,840
داشتن خال روی شانه می‌تواند به معنای داشتن زندگی سخت در آینده باشد

بر اساس طالع‌بینی باستانی چینی داشتن خال روی شانه بدین معنی است که فرد در آینده زندگی سخت و پرتنشی خواهد داشت. دنیای فنگ شوی نیز در این باره می‌گوید که برای یک زن، داشتن خال روی پشت شانه به معنای این است که وی مسئولیت‌های سنگین زیادی را به دوش کشیده و مشقات و خوار شدن‌های بسیاری را در زندگی‌اش به جان بخرد. با این وجود، داشتن خال روی شانه برای مردان نشانه محبوبیت و کارآمدی است.

.Mahdieh

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-30
کیف پول من
8,840
خال روی فرق سر بر اساس استاندارد‌های طالع‌بینی چینی بسیار خوش‌یمن و مثبت است

بر اساس طالع‌بینی چینی داشتن خال روی سر نشانه داشتن زندگی موفق و خوش‌شانسی در تمام طول عمر است چنانکه باعث حسادت دیگران خواهد شد.

منبع: thelist

بالا