#سس آتیشی اصل خونگی
.
مواد لازم:
1 کیلو فلفل قرمز تند🌶
2 عدد بوته سیر خشک
3 قاشق رب گوجه فرنگی
3 کیلو سرکه قرمز
4 لیوان آب
3 قاشق غذاخوری پر نمک
1 قاشق غذاخوری شکر
.
فلفلارو میشوریمو قسمت انتهایی سبزو جدا میکنیم.
فلفل +نمک + شکر + سرکه + رب گوجه + سیرهای پو*ست کنده شده + 1 لیتر آب میذاریم خوب له بشه و بپزه.(یک ساعت)
وقتی پخت و خنک شد، صافش میکنیم (از سرکه جداش میکنیم)و با چرخ گوشتی میزنیمش
با سرکه قاطیش میکنیم مجدد و توی صافی رد میکنیم و دونه هاش جدا شه (2بار صاف میکنیم)
و در اخر ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میزاریم غلیظ شه و تمامم
خنک شد منتقل میکنیم به ظرف دلخواه
.
پ ن : ترجیحا توی حیاط یا تراس درست کنید ، اگر توی خونه این پنجرهارو باز کنید چون بوی سرکه اذیت میکنه