مکان های دیدنی مجارستان

• نویسنده موضوع Sosano.o
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 23
  • بازدیدها 452
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

نمایشگاه نامرئی​

جاهای دیدنی بوداپست - نمایشگاه نامرئی

نمایشگاه نامرئی نشان‌تان می‌دهد که زندگی برای روشن‌دلان چه‌شکلی است. در اینجا همراه با راهنمایی که خودش نابیناست از مکان‌های مختلفی عبور داده خواهید شد که در تاریکی مطلق‌اند. مثلا شما را در تاریکی به باغ، سوپرمارکت و سایر جاهای شبیه‌سازی‌شده‌ای هدایت می‌کنند که نمی‌توانید هیچ‌کدام‌شان را از شدت تاریکی ببینید. در ابتدای ورودتان، باید هر وسیله‌ی نوردار همراه‌تان را خاموش کنید، مثل موبایل یا ساعت دیجیتال. در آخر هم می‌توانید در تاریکی، با پذیرایی و کمک روشن‌دلان غذایی دلچسب بخورید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Sosano.o

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

پارک ممنتو​

جاهای دیدنی بوداپست - پارک مِمِنتو

در پارک مِمِنتو می‌توانید مجسمه‌ها و یادبودهای کمونیستی‌ای را که در دوران کمونیستی مجارستان در جای‌جای شهر وجود داشتند ببینید. برخی از این مجسمه‌ها آثاری هستند که توسط دولت و در پی براندازی نظام کمونیسم پاکسازی شدند. برخی نیز مجسمه‌هایی هستند که توسط خود مردم در اعتراض به رژیم قبلی پایین کشیده شدند. پارک مِمِنتو در سال ۱۹۹۳ افتتاح شد تا بخشی از این آثار را به‌عنوان بخش مهمی از تاریخ شهر به‌نمایش درآورد. در این پارک موزه‌ی کوچکی هم وجود دارد که محل برپایی نمایشگاه‌های موقتی است. در این نمایشگاه‌ها می‌توانید با نحوه‌ی زندگی زیر سایه‌ی رژیم‌های کمونیستی و اطلاعاتی پیرامون پلیس مخفی مجارستان آشنا شوید.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

کنیسه‌ خیابان دوهنی​

جاهای دیدنی بوداپست - کنیسه‌ی خیابان دوهَنی

مجارستان طی جنگ جهانی دوم تقریبا از یهودی‌ها خالی شد، اما کنیسه خیابان دوهَنی یکی از بزرگ‌ترین پرستشگاه‌های یهودیان در خارج از اسرائیل است. داخل این کنیسه و همچنین قسمت باغ در دهه‌ی ۱۹۹۰ بازسازی شدند و بخش اعظم بودجه‌ی آن را نیز جمعیت یهودیانی که به‌صورت پراکنده در کشورهای مختلف زندگی می‌کنند تقبل کردند. در قسمت باغ، بید مجنونی را می‌بینید که روی برگ‌های فلزی آن اسامی برخی از کشته‌شدگان جنگ نقش بسته است. در اینجا همچنین می‌توانید یادبود رائول والِنبِرگ (Roual Wallenberg)، دیپلمات سوئدی را ببینید که نقشی حیاتی در نجات صدها یهودی مجاری داشت.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

بازار سمساری اچری​

جاهای دیدنی بوداپست - بازار سمساری اِچِری

بازار سمساری اِچِری (Ecseri) واقع در حاشیه‌ی شهر یکی از آنجاهایی است که باید سر قیمت حسابی چانه بزنید. در اینجا غرفه‌های زیادی وجود دارند که هرکدام‌شان کلی اسباب چیده‌اند و باید بادقت در لابه‌لایشان بگردید تا شی‌ء دلخواه‌تان را بیابید. در این بازار هر چیزی پیدا می‌شود و چون بومی نیستید، قطعا فروشندگان قیمت‌های بالاتری به شما پیشنهاد خواهند دارد. حتی اگر قصد خرید ندارید، باز هم بد نیست سری به اینجا بزنید و حین قدم‌زدن میان‌ غرفه‌ها صاحبان گذشته‌ی اشیایی را که می‌بینید پیش خودتان تصور کنید.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

تالار بازار مرکزی​

جاهای دیدنی بوداپست - تالار بازار مرکزی

تالار بازار بزرگ واقع در قسمت مرکزی بوداپست یکی از معروف‌ترین بازارهای شهرست و نه‌تنها در میان خود بوداپستی‌ها بلکه در میان گردشگران نیز محبوبیت زیادی دارد. در طبقات پایین‌تر این بازار محصولات محلی همچون گوشت، میوه و سبزیجات به‌فروش می‌رسد و طبقات بالاتر سوغاتی‌فروشی است. چند غرفه‌ی غذا هم هست که می‌توانید پیش‌شان غذاهای سنتی نظیر گولاش و لانگوش بخرید.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

قطار کابلی تپه‌ قلعه‌ بودا​

جاهای دیدنی بوداپست - قطار کابلی تپه‌ی قلعه‌ی بودا

این قطار کابلی یا همان فونیکولار جزو قدیمی‌ترین فونیکولارهای جهان در نوع خودش است که در سال ۱۸۷۰ افتتاح شد و قادر است مسیر تپه‌ای کَسِل هیل را بپیماید. این وسیله‌ی نقلیه سریع‌ترین راه برای رسیدن به بالای تپه است و مناظر چشم‌نواز اطراف خصوصا دانوب زیبا را از زاویه‌ای دیدنی مقابل چشمان‌تان قرار خواهد داد. سال‌هاست که از سرعت صعود این قطار به بالای تپه کاسته شده است تا گردشگران فرصت بیشتری برای بهره‌مندی از مناظر اطراف داشته باشند. این قطار هر روز تا ساعت ۱۰ شب کار می‌کند و می‌تواند به خاطره‌انگیزترین بخش سفرتان به مجارستان تبدیل شود.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

تپه های بودا​

جاهای دیدنی بوداپست - تپه‌های بودا

تپه‌های بودا یکی از عالی‌ترین نقاط شهر هستند و بین عموم مردم، به‌ویژه در میان بوداپستی‌هایی که قصد گریز از شهر را دارند، محبوبیت زیادی دارد. در این تپه‌ها مسیرهای مختلفی برای راه‌نوردی و همچنین دوچرخه‌سواری وجود دارد و سطح سختی این مسیرها نیز از آسان تا متوسط است که می‌توانید بسته به میزان حرفه‌ای‌بودن‌تان یکی را انتخاب کنید. ازجمله سرگرمی‌های جالب این منطقه، راه‌آهن بچه‌هاست که توسط کودکان ۱۰ تا ۱۴ ساله و البته زیر نظر بزرگ‌سالان اداره می‌شود. خلاصه اینکه اگر در سفر به بوداپست دل‌تان هوای پیک‌نیک کرد، حتما سری به اینجا بزنید.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

خیابان آندرشی​

جاهای دیدنی بوداپست - خیابان آندرَشی

خیابان آندرَشی از میدان اِرژیبِت (Erzsébet) در قسمت مرکزی پِست تا پارک شهر ادامه دارد و به‌خاطر جاذبه‌های فرهنگی ارزشمندی که در خود جای داده است، در سال ۲۰۰۲ در فهرست میراث جهانی یونسکو به‌ثبت رسید. فقط کافی است در این خیابان قدم بزنید تا انواع معماری‌های بوداپست را ببینید. ازجمله بناهای مهمی که در طول مسیر مشاهده خواهید کرد می‌توان از اپراخانه‌ی ملی، خانه‌ها و عمارت‌های نئورنسانسی و سفارتخانه‌های کشورهای مختلف نام برد. ضمنا از زیر همین خیابان خط سومین متروی قدیمی جهان عبور کرده است.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

مجسمه‌ آزادی​

جاهای دیدنی بوداپست - مجسمه‌ی آزادی

مجسمه‌ی آزادی یکی از معدود مجسمه‌های مهم دوران کمونیستی مجارستان و یکی از جاهای دیدنی بوداپست است که پس از گذار این کشور به دموکراسی بر جای خود باقی ماند. این مجسمه بر فراز تپه‌ی گِلییِرت قرار دارد و از بالا شهر را نظاره می‌کند. در سال ۱۹۴۷ بود که این مجسمه به‌خاطر یادبود سربازان شوروی که برای آزادسازی کشور جان‌شان را ازدست دادند ساخته و در این محل نصب شد. اما نوشته‌ی پای مجسمه بعدها تغییر یافت و اکنون نمادی برای یادبود تمامی کسانی است که جان‌شان را برای استقلال، آزادی و کامیابی مجارستان فدا کردند. می‌ارزد که برای دیدن این مجسمه سختی بالارفتن از پله‌ها را تحمل کنید و درعوض هم مجسمه را از نزدیک ببینید و هم به چشم‌انداز ۳۶۰ درجه‌ی بی‌نظیری از شهر دست پیدا کنید.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

سیتادلا​

جاهای دیدنی بوداپست - سیتادِلا

سیتادِلا سنگری واقع در بالای تپه‌ی گِلییِرت است که فردی به‌نام هابسبورگ‌ها، به‌دنبال شکست جنگ استقلال مجارستان آن را بنا کرد. در آن زمان تصور می‌شد که موقعیت استراتژیک این بنا می‌تواند کنترل مناطق بودا و پِست را درصورت بروز هر شورشی در آینده آسان‌تر کند. نیروهای دفاعی تا سال ۱۸۹۷ در این محل مستقر بودند. بعدها ارتش شوروی نیز از این بنا برای کنترل شهر در طول انقلاب ۱۹۵۶ مجارستان بهره برد و از اینجا با تانک به‌سمت شهر شلیک می‌کرد. اکنون در این محل یک رستوران، هتل و موزه نیز وجود دارد.

بالا