با سلام
خدمت تک تک شما عزیزان تک رمانی
با توجه به دو سال اخیر که تمامی آموزشهای مدارس به صورت مجازی برگزار شد، حجم عظیمی از دانش آموزان عزیز هم با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کردن.
بنابراین تصمیم گرفتم در خصوص درس زبان انگلیسی تمامی مقاطع که درس نسبتا سنگینی برای خیلی از شما هست، آموزش دروس رو به صورت تصویری برگزار کنم.
خدمت تک تک شما عزیزان تک رمانی
با توجه به دو سال اخیر که تمامی آموزشهای مدارس به صورت مجازی برگزار شد، حجم عظیمی از دانش آموزان عزیز هم با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کردن.
بنابراین تصمیم گرفتم در خصوص درس زبان انگلیسی تمامی مقاطع که درس نسبتا سنگینی برای خیلی از شما هست، آموزش دروس رو به صورت تصویری برگزار کنم.
● هر کدوم از شما عزیزان که مایل هستید این دورهها برگزار شه، زیر همین تاپیک با ذکر پایه تحصیلی که نیاز دارید، اعلام آمادگی کنید.
● محدودیتی برای پایهها نیست و شما میتونید تو چندتا پایه هم شرکت کنید.
◇ برای مثال: من پایه نهم هستم اما از هفتم و هشتم هم ضعف دارم. میتونید تو پایههای قبل و یا بعد باشید ◇
● مشکلات اصلی و ضعفهای اصلیتون رو حتما ذکر کنید.
اگر دوست ندارید میتونید خصوصی بگید.
من صرفا به عنوان کسی که به پایههای تحصیلی مسلط هست، اینجام که ذرهای کمکتون کنم.
هیچ ادعای خاصی هم ندارم و حتی نیتیو هم نیستم. پس در صورتیکه حس کردید این تاپیک براتون فایدهای نداره، آزادانه میتونید ادامه ندید♡
تمامی مباحث گفته شده و فیلمها، اختصاصی تک رمانه و کپی مجاز و شرعی نیست.
آخرین ویرایش توسط مدیر: