اخبار چرا حضور "آیت‌الله رئیسی" در قوه مجریه مهم‌تر است؟ + آمار و جداول

• نویسنده موضوع ساعت دار
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 24
  • بازدیدها 684
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
لایک‌ها
13,073
امتیازها
243
کیف پول من
354

مردم در انتخابات ۱۴۰۰ به کدام گزینه رای بدهند؛ «لغو تحریم» یا «شکست تحریم»؟

❮❯

چرا حضور "آیت‌الله رئیسی" در قوه مجریه مهم‌تر است؟ + آمار و جداول

مهم‌ترین نقش در پیشگیری از فساد را دولت بر عهده دارد و رهبری معظم تأکید کرده‌اند داوطلب اصلح از مشخصاتش آن است که عدالت‌خواه و فسادگریز باشد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : ساعت دار

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
لایک‌ها
13,073
امتیازها
243
کیف پول من
354
گزارش خبرنگار قضائی خبرگزاری تسنیم؛ مهدی نورایی، پژوهشگر حقوقی کشورمان با نگارش یک مقاله ضمن طرح این سؤال که "چرا حضور آیت‌‌الله رئیسی در قوه مجریه مهم‌تر است؟" به بررسی ابعاد مختلف حضور رئیس قوه قضائیه در سیزدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری پرداخته است:

"انجمن رمان نویسی | تک رمان

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
لایک‌ها
13,073
امتیازها
243
کیف پول من
354
برخی دلسوزانه و دغدغه‌مندانه و برخی هم با اهداف دیگری که بیشتر حذف رقیب جدی خود از صح*نه انتخابات است، حضور آیت‌الله رئیسی در عرصه انتخابات را مذمت کرده یا به آن اشکال می‌‌کنند؛ کلید‌واژه اصلی هر دو گروه آن است که "آیت‌الله رئیسی قوه قضائیه را متحول ساخته است" و حضورش در مسند ریاست جمهوری موجب توقف این مهم خواهد شد!

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
لایک‌ها
13,073
امتیازها
243
کیف پول من
354
مقابل این دو گروه، دسته دیگری هم هستند از مخالفین خارج‌نشین مردم و نظام که حضور آیت‌الله رئیسی در عرصه انتخابات را برای اهداف شوم خود، تهدید دانسته‌اند. نخست؛به جهت نقشی که حضور وی در افزایش قابل توجه مشارکت مردم در انتخابات خواهد داشت.

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
لایک‌ها
13,073
امتیازها
243
کیف پول من
354
دوم؛ از حیث نقشی که آیت‌الله رئیسی در جایگاه ریاست جمهوری می‌تواند ایفا کند و بدین وسیله موقعیت اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی کشور را با خنثی‌سازی تحریم‌های خارجی و استفاده دقیق از ظرفیت‌های جوان داخلی ارتقا بخشد. براین اساس با تمسخر بیان می‌دارند «ایران تنها کشوری است که رئیس قوه قضائیه‌اش داوطلب تصدی ریاست قوه مجریه می‌شود و اگر رئیسی قصدش مبارزه با فساد است چرا قوه قضائیه که مسئول مبارزه با فساد است را رها کند و به قوه مجریه بیاید!»

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
لایک‌ها
13,073
امتیازها
243
کیف پول من
354
علی ای حال؛ فارغ از این مطلب که در دیگر کشور‌ها اساساً جایگاهی به عنوان ریاست قوه قضائیه تعریف نشده است تا حضور یا عدم حضور آن مقام در انتخابات ریاست جمهوری موضوعیت یابد، در پاسخ به اشکالات مذکور مختصراً به تبیین ادله و ضرورت حضور آیت‌الله رئیسی در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اشاره می‌شود:

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
لایک‌ها
13,073
امتیازها
243
کیف پول من
354
علی ای حال؛ فارغ از این مطلب که در دیگر کشور‌ها اساساً جایگاهی به عنوان ریاست قوه قضائیه تعریف نشده است تا حضور یا عدم حضور آن مقام در انتخابات ریاست جمهوری موضوعیت یابد، در پاسخ به اشکالات مذکور مختصراً به تبیین ادله و ضرورت حضور آیت‌الله رئیسی در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اشاره می‌شود:

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
لایک‌ها
13,073
امتیازها
243
کیف پول من
354
الف) مدیریت صحیح منابع مالی کشور مبتنی بر صلاحیت دولت در اصل 52 قانون اساسی

1. از مجموع 26 میلیون میلیارد تومان درآمد کشور که در لایحه بودجه پیش‌بینی می‌شود تنها 6 درصد آن به دیگر دستگاه‌های خارج از قوه مجریه اختصاص دارد و از این میان حدود 2 درصد بودجه کل کشور به قوه قضائیه تخصیص می‌یابد! ضمن آنکه تعیین بودجه سایر دستگاه‌ها به موجب اصل 52 قانون اساسی صرفاً در صلاحیت دولت به معنای قوه مجریه است و هیچ نهادی نمی‌تواند مستقلاً به تعیین و ارائه بودجه مورد نظر خود به مجلس اقدام کند بنابراین مدیریت صحیح قوه مجریه به معنای مدیریت صحیح درآمد‌های عمومی و هزینه‌کرد‌های عمومی کشور است.

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
لایک‌ها
13,073
امتیازها
243
کیف پول من
354
مجموع درآمد و هزینه کشور

مجموع کل بودجه کشور

سهم قوه مجریه

سهم سایر قوا و دستگاه‌ها

26 میلیون میلیارد تومان

94 درصد کل بودجه کشور

6 درصد کل بودجه کشور

ب) محاسبه و برآورد دقیق تمامی منابع کشور و جلوگیری از هدررفت آن‌ها مبتنی بر اصل 53 قانون اساسی

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
لایک‌ها
13,073
امتیازها
243
کیف پول من
354
2. بخش قابل توجهی از بودجه کشور که باید در لایحه بودجه دیده شود به جهت سیاست‌های غلط دولت در تنظیم لایحه بودجه، مورد محاسبه و برآورد قرار نمی‌گیرد و در نتیجه به خزانه کل کشور واریز نمی‌گردد. در حالی که به استناد اصل 53 قانون اساسی تمامی درآمد‌های عمومی کشور می‌بایست به خزانه واریز شود.

بالا