روانشناسی به این دلایل عیدی کودکان را از آن‌ها نگیرید

• نویسنده موضوع Matthew
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 16
  • بازدیدها 259
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
به موقع عیدی بدهید

دادن عیدی کودکان را به وقت دیگر موکول نکنید . زیرا شادی و ل*ذت آن را از بین می برید . این وظییفه شما است که اگر می خواهید عیدی بدهید ، در همان زمان مناسب به کودک هدیه کنید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
رعایت نکات دیگر در ایام تعطیلات
در ایام تعطیلات نوروزی برای ل*ذت بردن بیشتر کودکان و استفاده مفید باید نکاتی را رعایت کرد که شامل موارد زیر می باشد :

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
قاطی شدن شب و روز

یکی از رفتارهای نامناسب در تعطیلات این است که تا دیر وقت بیدار می مانیم و تا ظهر فردا نمی توانیم از خواب بیدار شویم . طبیعی است که کودکان نیز به تبعیت از ما دچار این بی نظمی می شوند و ساعت خواب آنها نیز به هم می ریزد.

در نتیجه ساعت صبحانه و ناهار آنها نیز تغییر می کند . ممکن است حتی یکی از وعده های غذایی مانند صبحانه نیز حذف شود و آنها شروع به خوردن تنقلات کنند.

تغییر این ساعات ، کسالت و بی حوصلگی بچه ها و بداخلاقی آنها را به دنبال خواهد داشت. این عادت دیر خوابیدن و دیر بیدار شدن دردسر دیگری نیز درد . شما با عادت کردن به این روند در پایان تعطیلات نمی توانید فرزند خود را مانند قبل بیدار کرده و روانه مهد و یا مدرسه کنید و تمام زحمات شما برای منظم کردن ساعات خواب و بیداری در قبل از تعطیلات به هدر می رود.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
برنامه ریزی برای تنظیم ساعت خواب کودک در تعطیلات!
برای اینکه دچار بی نظمی در ساعات خواب کودک نشوید بهتر است نکات زیر را رعایت کنید :

در همان ساعات روزهای گذشته به کودک خود شام دهید.
تنها یکی دو ساعت به فرزندتان اجازه دهید تا پا به پای شما بیدار بماند.
اگر حس می کنید که کودکتان بی حوصله و کلافه شده است در موقعیتی مناسب و محیطی آرام برای خوابیدن او فراهم کنید.
در مهمانی های طولانی مدت از میزبان بخواهید تا مکانی آرام برای استراحت فرزند شما در نظر بگیرد.
صبح ها نیز اجازه ندهید بچه ها بیش از یکی دو ساعت دیرتر از معمول بخوابند و آنها را بیدار کنید.
در روزهای پایانی تعطیلات سعی کنید برنامه خواب و بیداری کودکان را به مرور مانند قبل از سال نو کنید . مثلا هر روز نیم ساعت زودتر آنها را بخوابانید.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
برای فراموش نکردن تکالیف مدرسه چه کنیم؟

برای اینکه تکالیف مدرسه برای بچه ها تبدیل به مشکل نشود نباید اجازه دهید تا آنها را یک شبه انجام دهند .هر روز بخشی از تکالیف را انجام دهند . از سوی دیگر نباید همه آنها را در روزهای ابتدایی تمام کنند . چون تا آخر ، برخی از دروس را فراموش می کند . برای انجام روزانه تکالیف ، جایزه کوچکی به آنها هدیه دهید.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
روشهایی که روزهای عید بسیار ل*ذت بخش و مفیدتر می کند :
از کودکان سوال کنید که چه تفریحاتی را دوست دارند در ایام تعطیلات انجام دهند.
برای انجام تکالیف کودکان برنامه ریزی کنید تا در روزهای آخر تکالیف به اتمام رسیده باشد.
به کودکان آموزش دهید تا به جای نشستن پای تلویزیون و یا بازیهای رایانه ای ، در انجام کارهای منزل و بیرون از آن مشارکت داشته باشند. مثلا در تمیز کردن ،آشپزی و پخت شیرینی از آنها کمک بخواهید تا حس مسئولیت پذیری آنها تقویت شود.
کودکان را به کوه و دشت ببرید و آنان را در حین نظارت، آزاد بگذارید تا علاوه بر تخلیه انرژی مسائل مختلفی را یاد بگیرند.
در برنامه های خود سفری کوتاه مدت حتی در اطراف شهر را با کودکان داشته باشید.
وعده های غذایی را حذف نکنید و به موقع مانند سابق سر سفره حاضر باشید تا عادت غذایی کودکان دچار تغییر نشود.
مهارت های اجتماعی کودکان را تقویت کنید ، دورهمی های خانوادگی و دید و بازدیدهای مختلف برای کودکان بسیار خاطره انگیز است .برای جلوگیری از بی حوصلگی و کسالت کودکان ، با خود اسباب بازی های قابلحملومورد علاقه آنها را ببرید تا در صورت لزوم به کودکان بدهید .همچنین آنها را تشویق به بازی های خانگی با بچه های دیگر کنید.
به آنها یاد بدهید تا با خوردن بیش از اندازه تنقلات ، به سلامت خود آسیب نزنند.

بالا