روانشناسی به این دلایل عیدی کودکان را از آن‌ها نگیرید

• نویسنده موضوع Matthew
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 16
  • بازدیدها 259
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689

نکات تربیتی بچه ها در ایام عید و آموزش موارد مهم​

تعطیلات عید فرصتی برای کودکان است که گاه آن را مغتنم شمرده و قوانین همیشگی خانه را زیر پا می گذارند .معمولا کودکان مانند روزهای عادی که به مدرسه می رفتنند رفتار نکرده و کمی بی انضباط می شوند .مثلا تکالیف همیشگی خود را انجام نمی دهند و آنها را تا پایان تعطیلات نگه می دارند.

بنابراین شما باید به عنوان والدین این کودکان کاری کنید که این تکالیف باری یک شب تلنبار نشود .در مقابل برخی از کودکان دوست دارند تا تکالیف خود را در روزهای ابتدایی تعطیلات انجام دهند و تا پایان با خیال راحت از این روزها ل*ذت ببرند .شما باید هر روز حداقل نیم ساعت را برای رسیدگی به تکالیف فرزند خود اختصاص دهید.

تعطیلات نوروزی فرصت خوبی برای آموزش دیدن اصول صحیح در روابط اجتماعی کودکان است تا آنها با چگونگی احترام گذاشتن و نحوه برخورد و رفتار مناسب، بیشتر آشنا شوند .در این بخش نکات تربیتی درباره دید و بازدید نوروزی و راههای مفید بودن تعطیلات نوروز برای فرزندان را ارائه می کنیم.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
نکات عیدی دادن به کودکان در عید نوروز
عیدی بچه ها را نگیرید

امروزه بیشتر خانواده ها ، برای عیدی کودکان ، پول در نظر می گیرند و برخی از والدین پول بچه ها را به بهانه های مختلفی از آنها می گیرند .مثلا پول را تو گم می کنی ، بده من برات نگه دارم و یا بهانه های دیگر .به هردلیلی که باشد کودک را از داشتن ل*ذت عیدی محروم می کنید که کار درستی نیست.

عیدی کودکان را باید به خودشان بدهید و اگر سن آنها کم است و نمی توانند آن را خرج کنند باید به یک مغازه بروید و به انتخاب کودک وسیله ای را خریداری کنید تا ل*ذت این عیدی را دو چندان کنید.

تا حد ممکن عیدی کودکان را صرف هزینه خود یا امور منزل نکنید؛ زیرا تاثیر بدی در روحیه آنها می گذارد . در صورت ضرورت می توان با گذاشتن مبلغی به روی آن به عنوان تشکر در موعد مقرر به کودک تحویل دهید.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
عیدی را پس انداز کنید

به کودکان پس انداز کردن عیدی را بیاموزید و به آنها بگویید که در صورت انجام این کار ، سودی نیز به آنها تعلق می گیرد. هنگام افتتاح حساب ، فرزند خود را نیز به بانک ببرید تا هم با بانک آشنا شود و احساس خوبی از کار خود داشته باشد .در صورت داشتن کودکان دوقلو ، برای هرکدام، حساب جداگانه ای باز کنید تا از همان کودکی حس استقلال و انضباط را فرا گیرند.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
عیدی دادن با احترام و نوازش

هنگام دادن عیدی ، بهتر است کودک را نوازش کرده و ببوسید تا با احترام بیشتری به آنها عیدی تقدیم کنید . این نوزش و احترام تاثیر زیادی بر روحیه آنها می گذارد.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
مهم عیدی گرفتن است

کودکان معمولا در این ایام با یکدیگر در مورد عیدی های خود صحبت می کنند . در این میان اجگر کودک شما عیدی کمتی دریافت کرده است شاید نارحات شود . در این صورت شما باید به او بیاموزید که مبلغ عیدی مهم نیست بلکه موضوع مهم ، اصل عیدی گرفتن است.

همچنین شما نیز نباید از کودکان دیگر مبالغ عیدی آنها را بپرسید ؛ چون احتمال دارد به خاطر بزرگ نمایی و کم نیاوردن در براب دیگران ، به دروغ متوسل شوند.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
پول عیدی را با اسکناس نو و به تعداد بیشتر بدهید

قبل از رسیدن ایام نوروز برای عیدی کودکان ،اسکناس های تازه و نو تهیه کنیدزیرا اسکناس های نو، تأثیر مثبتی بر کودکان می گذارد. کودکان در سنین پائین معمولا از تعداد بیشتر این اسکناسها را بسیار مشاهده شده که کودکان سنین پایین، از تعداد اسکناس ها ل*ذت می برند تا از مبلغ آن. بنابراین بهتر است از اسکناسهای با مبالغ کمتر در تعداد زیاد برای عیدی استفاده کنید.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
اجازه شمارش اسکناسها را به کودکان بدهید

معمولا کودکان از شمردن پولهای خود ل*ذت می برند .این کار موجب آموزش شمارش نیز به طور مستقیم می شود

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
عیدی گران ندهید

هممه مردم توانایی دادن هدایای گرانقیمت را ندارن .اگ شما توانایی انجام چنین کاری دارید ، امکان ایجاد رقابت به وجود می آید و ممکن است ارتباط برخی از خانواده ها به خاطر این موضوع قطع شود.

برای عیدی مقداری متناسب را در نظر بگیرید مثلا برای کودکان خردسال کمتر و برای بچه های بزرگ تر بیشتر.اگر چند کودک به طور همزمان به منزل شما آمدند به طور مساوی به آنه عیدی دهید تا تفاوتی میان آنها قائل نشوید.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
مسخره نکنید

پدر و مادرها باید به فرزندان خود تشکر و قدردانی را آموزش دهند. به جای اینکه از عیدی کودک انتقاد کنید ، از نظر ارزش مادی آن صحبت کرده و یا شخص عیدی دهنده را قضاوت کنید، به فرزندان فرهنگ و آداب قدردانی را بیاموزید . اگر در صورتی ، تبعیض دیگران در عیدی دان به کودک شما را مشاهده کردید با کودک خود هم عقیده نشویدتا این مسئله در ذهن او باقی نماند.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
چشم و هم چشمی را یاد ندهید

کودکان باید از طریق والدین یاد بگیرند که دادن عیدی از طرف بزرگترها ضروری نیست و ممکن است که فردی به آنها عیدی ندهد . همچنین اگر کسی به آنها عیدی داد باید از او تشکر کنند.بزرگترها نیز نباید در دادن عیدی با یکدیگر رقابت کنند.

بالا