معماری نمونه هایی از مصالح طبیعی جایگزین

• نویسنده موضوع Tanin
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 274
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Tanin

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-07
لایک‌ها
9,127
امتیازها
63
کیف پول من
12,936

سنگ​

سنگ راه بسیار خوبی است برای دور بودن از مواد سنتی که به محیط زیست آسیب می‌رسانند. سنگ دو ویژگی مهم دارد: جرم حرارتی خوب و عایق حرارتی خوب. این ویژگی سنگ را به یک ایدهٔ عالی تبدیل می‌کند به این دلیل که حرارت در خانه ثابت باقی می‌ماند بنابراین نیاز به تهویه مطبوع و دیگر سیستم‌های خنک‌کننده، کمتر می‌شود. انواع سنگ هاییکه می‌توانند به کار آیند عبارتند از: رد سنگ (تکه‌هایی از سنگ است که نمی‌توان آنها را برای کار دیگری مورد استفاده قرار داد)، سنگ آهک، و سنگ‌فرش.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Tanin

Tanin

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-07
لایک‌ها
9,127
امتیازها
63
کیف پول من
12,936

کاه​

کاه را می‌توان به جای تیغه به عنوان پایه‌ای برای دیوارها استفاده کرد. در یک ساختمان سنتی، که در آن یک قاب چوبی خانه را نگه می‌دارد، کاه عایقی بسیار عالی و مقاوم در برابر آتش می‌باشد. این دیوارهای ساخته شده از کاه، از لحاظ نگهداری انرژی حدود ۵۷٪ کارآمد تر از تیغه‌های استاندارد هستند. زیرا به هیچ وجه اکسیژن نمی‌تواند به دیواره‌ها نفوذ کند، پس آتش نمی‌تواند گسترش پیدا کند و هیچ شانسی برای احتراق وجود دارد.

این مقاله یک دیوار کاه در دست ساخت را نشان می‌دهد

Tanin

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-07
لایک‌ها
9,127
امتیازها
63
کیف پول من
12,936

بامبو​

در کشورهای آسیایی، بامبو در سازه‌هایی مانند پل‌ها و خانه‌ها استفاده می‌شود. بامبو به طور خارق‌العاده‌ای محکم است و دارای انعطاف‌پذیری خوبی است و فوق‌العاده سریع رشد می‌کند، و به همین دلیل به فراوانی یافت می‌شود. هر چند که قرار دادن گوشه‌های بامبو در کنار هم کار سختی است، اما در ساخت بناهای محکم می‌توانیم روی قدرت و استحکام آن حساب کنیم.

این تصویر یک خانه مقاوم در برابر زلزله که به طور کامل از بامبو ساخته شده است را نشان می‌دهد

بالا