خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

مکان های دیدنی بلیز

• نویسنده موضوع Sosano.o
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 12
  • بازدیدها 676
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
کیف پول من
529
بلیز (Belize) کشوری نسبتا کوچک در آمریکای مرکزی است که بین مکزیک و گواتمالا قرار دارد. این کشور از مناظر طبیعی بسیار زیبایی بهره‌مند است و برخی بنا‌های تاریخی نیز در آن وجود دارند. از سایر ویژگی‌های این کشور می‌توان به شهر‌های مدرن، سواحل شنی طولانی، کازینو‌هایی با سبک وگاس و جنگل‌هایی با پرندگان بسیار و گیاهان عجیب‌وغریب اشاره کرد. باوجوداینکه کشور مذکور نسبت به سایر کشور‌ها، کوچک است ولی یک مکان بزرگ و دوست‌داشتنی برای ماجراجویی به حساب می‌آید و گردشگران می‌توانند آخر هفته بسیار خوبی را در این کشور سپری کنند و به فعالیت‌های مختلفی در آن بپردازند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
کیف پول من
529
جنگل های کوه پاین ریج جنگل رزرو

کوه پاین ریج جنگل رزرو

ذخایر جنگلی کوه پینه ریج در مقایسه با ساحل مرطوب گرمسیری، مکانی نسبتا تسکین دهنده تر است. با پیاده روی در میان جنگل های کاج، بازدیدکنندگان می توانند رودخانه ها، آبشارها، استخر ها و غارها را مشاهده کنند، اگر چه در سال های اخیر سوسک کاج بسیاری از درختان را ویران کرده است. یکی از مهمترین جاذبه های موجود در این منطقه، غار راینو فریو است که به عنوان گورستان شناخته شده است. رودخانه از طریق مرکز غار عبور می کند.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
کیف پول من
529
ذخایر باستان شناسی لامانای

ذخایر باستان شناسی لامانای

لامانای در جنگل های سرسبز در ساحل رودخانه نیوجرسی قرار گرفته است و مشهورترین منطقه باستان شناسی در شمال بلیز و یکی از بزرگترین مراکز تشریفاتی آن است. لامانای به معنای “کروکودیل زیر آب” در زبان مایا است و تصاویری از تمساح ها در ساختمان ها، سفال ها و مجسمه ها یافت شده است. سفر به این منطقه به نوبه خود یک ماجراجویی به حساب می اید.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
کیف پول من
529
Ambergris Caye

Ambergris Caye

Ambergris Caye، در ن*زد*یک*ی شبه جزیره یوکاتان قرار دارد و دارای بزرگترین کوه های بلیز و مقصد اصلی توریست ها به حساب می آید. ساحل Hol Chan یکی از مناطق غواصی در بلیز است. جاذبه های برتر در این جزیره شامل مناطق صخره ای با دیواره های مرجانی شیب دار است. چشم گربه ، یک سوراخ هلالی است؛ Shark Ray Alley محلی است که غواصان می توانند با انواع کوسه ها روبرو شوند. شهر اصلی این جزیره، روستای ماهیگیری سن پدرو است که دارای کلبه های رنگارنگ، کافه ها و هتل های زیبا است.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
کیف پول من
529
فانوس دریایی Reef Atoll و حفره آبی

1615476442037.png
دورترین منطقه از ساحل تری اتولای بیلیس، فانوس دریایی نیوروانا است که منطقه جذب دوستداران طبیعت و غواصان است. شش جزیره مرجانی کوچک با سواحل شنی سفید، درختان نارگیل و مرجان جذاب احاطه شده است. Great Blue Hole افراد را به این منطقه جذب می کند و میراث جهانی یونسکو و بنای یادبود طبیعی است. غواصان می توانند از سنگ آهکی عجیب و غریب و دیوارهای شیب دار عبور می کنند.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
کیف پول من
529
Placencia

Placencia

Placencia در ۲۶ کیلو متری و انتهای شبه جزیره ماسه ای قرار دارد و یک روستای ماهیگیری محبوب و ساحلی پررفت و آمد است. مسافران برای ل*ذت بردن از سواحل زیبای ماسه ای سفید، غذاهای دریایی تازه در رستوران های عالی، کایاک لالون و شیرجه و دریانوردی به این منطقه مراجعه می کنند. در ن*زد*یک*ی Placencia، Laughing Bird Caye پارک ملی میراث جهانی یونسکو با مسیر پیاده روی و صخره های مرجانی قرار دارد. شنا، snorkeling، قایقرانی و غواصی فعالیت های محبوب در این منطقه است.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
کیف پول من
529
جزایر تورناف جزایر

Atoll جزایر تورنف

جزایر تورناف جزایر بهشت گونه برای غواصان و ماهیگیران است که شامل بیش از ۲۰۰ جزیره مرجانی در اطراف تالاب است. این بخش یکی از سه صخره مرجانی بزرگ در آبهای بلیز است. مرجان ها در آبهای روشن خیره کننده هستند و آتول یک منطقه برای بسیاری از گونه های مختلف دریایی به حسای می آید که می توان به مواردی از جمله گونه های مرتعش، مارپیچ، ماهی تن و ماهی شناخته شده اشاره کرد که علاقه مندان ماهیگیری در آب های شور از سراسر جهان را به خود جذب می کند.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
کیف پول من
529
حفاظت از حیات وحش ابگیر Cockscomb و جگوار

حفاظت از حیات وحش حوضه Cockscomb و Jaguar

پناهگاه حیات وحش Cockscomb یک پناهگاه برای جانوران در طبیعت است. جنگل های استوایی کوهستانی در اینجا یک مجموعه قابل توجه از حیات وحش از جمله جگوار، اکلوت، پوماها، تپیر ها، میمون ها و مارها را محافظت می کند، همچنین امکان مشاهده گربه های نادر نیز در این منطقه وجود دارد. توکان ها و طوطی های دم قرمز در میان ۲۹۰ گونه ثبت شده در این منطقه و تحت حفاظت هستند.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
کیف پول من
529
Caye Caulker

کای کوکلر

Caye Caulker نقطه ای مجذوب کننده برای کوهنوردان است. این جزیره کوچک با حاشیه ای از منگروها و درختان نارگیل، در حدود ۲۴ کیلومتری جنوب Ambergris Caye قرار دارد. در سال ۱۹۶۱ طوفان هاتیه این جزیره را به دو قسمت تقسیم کرد و منطقه ای به نام Split را که در حال حاضر یک ساحل عمومی کوچک است ایجاد کرد. منطقه شمال Split ساکت تر است و کمتر از مناطق دیگر توسعه یافته است.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
کیف پول من
529
سن منگاریو

سن منگاریو

بی شک در دره میان رودخانه مپال و ماکال، سان منگاریو یک پایگاه عالی برای کشف جاذبه های گردشگری ناحیه کایو است. El Pilar یکی از بزرگترین سایت های باستان شناسی در بلیز به حساب می آید. بازدیدکنندگان می توانند از خرابه ها و جنگل های اطراف آن بازدید کنند. نزدیک به سن ایگناسیو، سایت باستان شناسی محبوب Cahal Pech وجود دارد که شامل یک موزه عالی است. برای یک ماجراجویی زیرزمینی، بازدیدکنندگان می توانند غار Che Chem Hae و Actun Tunichil Muknal را مشاهده کنند که شامل مخفیگاه های اسکلتی مایان است.

بالا