خواص خوراکی خواص کیوی

• نویسنده موضوع *khas*
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 10
  • بازدیدها 400
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

*khas*

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
4,001
امتیازها
73
کیف پول من
-11
1.کمک به جوانسازی پو*ست:

کیوی، فقط یک میوه خوش مزه و سرشار از مواد مغذی نیست بلکه یک ماده طبیعی عالی برای مراقبت از پو*ست هم محسوب می شود. حاوی مواد مغذی مناسب پو*ست، مانند:ویتامین c و E و آنتی اکسیدان است این مواد برای تقویت و جوان سازی سلامت پو*ست ضروری می باشند و علاوه بر این، کیوی سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان است که آن را به یک ملین عالی تبدیل می کند.

مصرف منظم آب کیوی، در دفع سموم و مواد اضافی در ب*دن موثر است بنابراین، باعث داشتن پوستی سالم و درخشان می شود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : *khas*

*khas*

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
4,001
امتیازها
73
کیف پول من
-11
2. کمک به بازسازی سلول های پوستی با کیوی:
ویتامین E موجود در کیوی، پو*ست را مرطوب نگه می دارد. این ماده، برای بازسازی سلول های پو*ست به کار رفته و انعطاف پذیر و جوان می کنند.

*khas*

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
4,001
امتیازها
73
کیف پول من
-11
3. کیوی برای کمک به سفتی پو*ست:
با افزایش سن، پو*ست شروع به از دست دادن سفتی خود می کند و ما را مجبور می کند تا برای سالم نگه داشتن آن، کارهای جدی انجام دهیم (مثلا روی آوردن به محصولات پوستی گران قیمت و یا حتی عمل جراحی). بهتر و عاقلانه تر است که به جای آن از کیوی استفاده کنید. استفاده از کیوی له شده بر پو*ست، به انتقال مواد مغذی مهم به لایه های درم پو*ست کمک می کند و در حفظ سفتی پو*ست موثر است.

ویتامین C که به وفور در کیوی یافت می شود، یک ماده ضروری موردنیاز برای تولید کلاژن است. کلاژن، یک پروتئین است که برای سفتی و انعطاف پذیری پو*ست لازم و ضروری است. این ماده به درمان خراش و بریدگی ها کمک می کند. همچنین، از زبر شدن پو*ست جلوگیری می کند. بنابراین، استفاده از ماسک کیوی در زمستان ها، راه حل خوبی برای از بین بردن پو*ست خشک و پوسته پوسته است.

*khas*

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
4,001
امتیازها
73
کیف پول من
-11
4. کیوی برای جلوگیری از بیماری های پوستی:
اسیدهای چرب امگا3 در کیوی، در برابر بیماری های پوستی و سرطان زا محافظت می کنند. همچنین به حفظ غشای سالم سلولی کمک می کند.

*khas*

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
4,001
امتیازها
73
کیف پول من
-11
5. کیوی برای مبارزه با آکنه:
حتی سنگین ترین کانسیلرها هم نمی توانند آکنه را بپوشانند.

کیوی، خواص ضد التهابی دارد. این خواص، به مبارزه با آکنه کمک می کنند، بنابراین، منافذ را پاک کرده تا از بیرون زدگی های بیشتر جلوگیری کنند. استفاده موضعی از کیوی له شده بر پو*ست می تواند شکل های مختلف التهاب مانند دمل، جوش و آبسه را درمان کند.

*khas*

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
4,001
امتیازها
73
کیف پول من
-11
6. جلوگیری از آسیب های خورشید با کیوی:
کیوی، سرشار از اسیدهای آمینه و ویتامین C است که با اشعه های مضر آفتاب مبارزه کرده و از آسیب آفتاب جلوگیری می کنند. به علاوه، ماهیت خنک کننده آن، ناحیه آسیب دیده را تسکین می دهد.

برای درمان فوری، چند تکه کیوی را بر ناحیه آفتاب سوخته بگذارید، تا درمانی خنک کننده داشته باشید. این خواص کیوی شما را شگفت زده می کند.

*khas*

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
4,001
امتیازها
73
کیف پول من
-11

*khas*

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
4,001
امتیازها
73
کیف پول من
-11
8. کمک به درمان و روشن شدن تیرگی های زیر چشم:
این روزها یک عارضه معمول است. تقریبا تمام زنان به دنبال درمان طبیعی برای خلاصی از تیرگی های سیاه دور چشم هستند. شما می توانید با کمک تکه کوچکی کیوی، آن را از بین ببرید.

یک ورقه کیوی را روی چشم های تان بگذارید و 10 تا 15 دقیقه استراحت کنید. زمانی که کیوی را برداشتید، صورت تان را با آب معمولی بشویید. انجام هر روزه این کار به روشن شدن حلقه های تیره چشم کمک می کند.

*khas*

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
4,001
امتیازها
73
کیف پول من
-11
مزایای استفاده از کیوی برای مو:
موی زیبا و بدون وز، آرزوی هر زنی است. کیوی، می تواند به شما در این باره کمک کند:

9. کیوی برای مبارزه با ریزش مو :
میوه هایی مانند کیوی که سرشار از ویتامین های C و E هستند، می توانند به مبارزه با ریزش مو کمک کرده و سلامت مو را حفظ کنند.

کیوی، سرشار از این دو ویتامین ضروری است. این میوه استوایی، حاوی مواد معدنی مانند منیزیم، روی و فسفر است که گردش خون را ت*ح*ریک کرده و در نتیجه، رشد مو را تسریع می کند. علاوه بر این سرشار از آهن، ماده مغذی لازم برای افزایش سلامت مو است.

*khas*

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
4,001
امتیازها
73
کیف پول من
-11
10. کمک به تشکیل کلاژن پو*ست سر:
کیوی، حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که به تشکیل کلاژن پو*ست سر کمک می کند. ویتامین C، همچنین جذب مواد مغذی را در پو*ست سر آسان کرده و موی شما را تغذیه می کند.

بالا