خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

معرفی شرکت مایکروسافت و نرم افزار های آن

• نویسنده موضوع Ghasam.H
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 17
  • بازدیدها 463
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
مایکروسافت آفیس یک مجموعه اداری در بر گیرنده نرم‌افزارهای یکپارچه با هم، سرورها و سرویس‌ها است که برای سیستم‌عامل‌های مایکروسافت ویندوز و مک اواس ده ساخته شده‌است. مایکروسافت آفیس در سال ۱۹۸۹ برای سیستم‌عامل مک اواس اکس معرفی شد و در سال بعد یعنی ۱۹۹۰ نسخه تحت ویندوز آن نیز به بازار آمد. اولین نسخه از مجموعه مایکروسافت آفیس شامل برنامه‌های مایکروسافت ورد، مایکروسافت اکسل و مایکروسافت پاورپوینت بود. همچنین برنامه‌های مایکروسافت اکسس و اسکجول پلاس در نگارش حرفه‌ای این نسخه وجود داشت.

آفیس ۲۰۰۷/آفیس ۲۰۰۸ در بردارنده رابط کاربری جدیدی است و از فرمت‌های جدید موسوم به Office Open XML با فرمت‌های docx, xlsx, pptx سود می‌برد. ضمن اینکه مایکروسافت قابلیت جدید، رایگان و افزودنی با نام بسته هماهنگ‌سازی مایکروسافت آفیس ایجاد کرده است تا کاربران بتوانند با برنامه‌های پیشین آفیس هم‌چون برنامه‌های آفیس ۲۰۰۳ و آفیس ۲۰۰۰، پرونده‌ها با ریخت و فورمت Office Open XML file format را باز کنند. برای نمونه با مایکروسافت آفیس ورد ۲۰۰۳ که به گونهٔ کارخانه‌ای ناتوان از گشودن و سپاردن در پسوند docx است، بتواند پسوند docx را گشوده و آن را ویرایش کرده و آن را ذخیره و سپارش کند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
سرانجام در تاریخ ۲۰۱۴ میلادی مایکروسافت نسخه اندرویدی مجموعه آفیس را منتشر کرد.

طبق تحقیقات کمپانی Forrester Research تا تاریخ ژوئن ۲۰۰۹ بعضی از نسخه‌های مایکروسافت آفیس در ۸۰ درصد موارد تجاری و اداری استفاده شده‌است و ۶۴ درصد این موارد از آفیس ۲۰۰۷ استفاده کرده‌اند.

واپسین نگارش مایکروسافت آفیس، آفیس ۲۰۱۶ نام دارد. از نسخه ۲۰۱۳ به بعد آفیس، می‌توان مطالب را در فضای آنلاین ابری ذخیره کرد

5d024dbae2232e2e2d057fb7d8ff30ff_XL.jpg

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
نرم‌افزار Microsoft Word یکی از نرم‌افزارهای کاربردی و محبوب در بین کاربران است و به عنوان پرکاربردترین نرم افزار از مجموعه آفیس نیز محسوب می شود. با دانلود این نرم‌افزار می‌توانید تمامی امکاناتی را که در نسخه ویندوز داشتید را در گوشی خود استفاده کنید و ل*ذت ببرید. با استفاده از نرم‌افزار Microsoft Word می توانید چند سند بسازید و آنها را به راحتی ویرایش کنید.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
نرم افزار Microsoft Excel یکی از نرم افزار های کاربردی مجموعه آفیس است. با استفاده از این نرم افزار می توانید فایل های اکسل را در گوشی خود مشاهده ،سند های جدیدی را ایجاد و آن ها را ویرایش کنید. این نرم افزار قادر است صفحات اکسل و جزئیات آن را با کیفیت عالی به شما نمایش دهد. می توانید با اتصال پرینتر به گوشی خود از صفحات اکسل پرینت بگیرید.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
Microsoft PowerPoint برنامه اصلی شرکت مایکروسافت پاورپوینت برای گوشی ها و تبلت های اندروید و آی او اس است. با استفاده از این نرم افزار می توانید پاورپوینت را بهتر از همیشه روی تبلت خود مشاهده کنید. هنگامی که شما ارائه ها را ویرایش یا ایجاد می کنید، می توانید از چگونگی نمایش آنها در سراسر کامپیوتر، مک، تبلت و گوشی موبایل مطمئن شوید.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
نرم افزار Microsoft Translator یکی از بهترین برنامه های مترجم صوتی همراه است که توسط شرکت مایکروسافت ساخته شده است. با استفاده از این نرم افزار می توانید به صورت زنده صدای محیط را ضبط کنید و به زبان دلخواه خود ترجمه کنید. این نرم افزار از 50 زبان از جمله فارسی، اسپانیایی، چینی، آلمانی، ایتالیایی، فرانسوی، هلندی و کره ای پشتیبانی می کند.

بالا