خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

۱۶ نرم‌افزار رایگان که باید روی هر کامپیوتر نصب شود

• نویسنده موضوع Ghasam.H
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 17
  • بازدیدها 622
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
10. برنامه‌ی پخش رسانه‌ی VLC Player

یک اشکال بزرگ ویندوز ۱۰ ضعف آن در اجرای فایل‌های DVD است. برنامه‌ی VLC Player برای اجرای فایل‌های صوتی و تصویری (Media) خیلی خوب کار می‌کند و آپشن‌های مناسبی برای تنظیمات دارد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
11. برنامه‌ی نقاشی Paint.net

برنامه‌ی Paint.net نسبتا سبک و ساده‌ای برای نقاشی و ویرایش تصویری عکس‌ها است و با این‌که قابلیت‌های فتوشاپ را ندارد اما ویژگی‌های به درد بخوری ارایه می‌دهد که از آن یک برنامه‌ی کاربردی می‌سازد.

paint.net

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
12. Sumatra PDF برای مطالعه

برنامه‌ی Sumatra PDF اگر بهتر از Adobe Reader کار نکند، از آن بدتر نیست؛ ضمن این‌که Adobe Reader دایم باید آپدیت شود و گاهی فایل‌ها را نمی‌خواند. با برنامه‌ی Sumatra به راحتی می‌توانید فایل‌های متنی با فورمت PDF را مطالعه کنید.

البته Sumatra شاید خیلی از ویژگی‌های جانبی و فانتزی سایر برنامه‌های PDF خوان را نداشته باشد ولی برنامه‌ی پرسرعت و بی‌دردسری هست که تقریبا اصلا با آن مشکلی نخواهید داشت. ضمنا هکرها هم کم‌تر سراغ این برنامه می‌روند و از این جهت هم می‌تواند خیال‌تان راحت باشد.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
۱۳. iTunes / Spotify

این دو برنامه برای گوش دادن به موسیقی و جدیدترین آهنگ‌ها و دانلودشان مناسب هستند.

iTunes شما را به اقیانوس موسیقی و آهنگ‌ها متصل می‌کند، ضمنا می‌توانید آرشیو گوشی و سیستم کامپیوتری‌تان را هم‌سان‌سازی (Sync) کنید و از آهنگ‌ها روی هر دو دستگاه بهره‌مند شوید.

Spotify هم برای گوش دادن رایگان به میلیون‌ها آهنگ روی اینترنت عالی است؛ البته فقط گاهی تبلیغاتی بین آهنگ پخش می‌شود.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
14. Password Manager برای مدیریت رمز عبور

این برنامه‌ها برای مدیریت کلمه‌های عبوری که روی سیستم‌تان برای سایت‌ها و برنامه‌های مختلف تعریف می‌کنید، مناسب و ضروری هستند.

این روزها که دسترسی هکرها به password کاربران و اطلاعات شخصی‌شان به یک روال تبدیل شده و امنیت حریم‌ها در خطر است، توصیه می‌کنیم پسوردهای مطمئن و پیچیده‌ای بسازید و برای هر سایت یا برنامه، پسورد متفاوتی را تعیین کنید؛ نه این‌که یک پسورد را برای همه بگذارید. برنامه‌هایی مانند Daslane ،Lastpass یا KeePass برای این کار مناسب هستند

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
15. برنامه‌های کاربردی اداری

برنامه‌ای مانند Excel خیلی برای کارهای اداری و آکادمیک کاربردی هستند. برنامه‌های OpeOffice و LibreOffice هم در این زمینه خیلی کاربردی هستند، ضمن این‌گه گزینه‌ها و قابلیت‌های خوبی هم برای ساختن یک فایل حرفه‌ای در اختیارتان قرار می‌دهند.

برنامه‌ی Google Docs هم خوب است اما فقط در حالت آنلاین کار می‌کند.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
16. Steam

گاهی هم بد نیست که دست از کار بکشید و بازی کنید. Steam بازی‌های خوبی ارایه می‌دهد که می‌توانید مدت‌ها با هرکدام از آن‌ها سرگرم باشید و ایده‌های تازه برای ادامه‌ی کارتان پیدا کنید.

بالا