خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

کارشناسان حوزه قفقاز در نشستی به جزئیات طرح ابتکاری برای برقراری صلح در این منطقه اشاره کردند.

• نویسنده موضوع DARK GIRL
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 179
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
به گزارش خبرگزاری تسنیم، دالان صلح عنوان پیشنهادیی بود که شعیب بهمن و سید محمدرضا دماوندی در گفتگوی مشترک خود روز شنبه 23 آبان ماه در موسسه راهبر پژوهان جهان معاصر مطرح کردند

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
این دو امروز در گفتگوی دیگری جزئیات بیشتری از این طرح را بازگو کردند. بر اساس طرح پیشنهادی و با هدف تثبیت و پایداری صلح در منطقه قفقاز دالانی چهار کشور ایران، ترکیه، جمهوری آذربایجان و ارمنستان را به یکدیگر متصل خواهد نمود که موجب سهولت در تردد و سرعت بخشیدن به تبادل کالا و خدمات خواهد شد.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
دالان پیشنهادی موسوم به دالان صلح در محل تلاقی مرزهای ایران، ترکیه، ارمنستان و جمهوری خودمختار نخجوان به طول تقریبی 3 کیلومتر ایجاد خواهد شد. این دالان ضمن تامین منافع چهار کشور، راهگذر کوتاه تر و مقرون به صرفه تر در مسیر کریدور جنوب به شمال است که تمام کشورهای حاشیه خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند و کشورهای حاشیه دریای مدیترانه و دریای سیاه در شمال از ان برخوردار خواهند بود.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
به این ترتیب دالان ایجاد شده علاوه بر کارکردهای تجاری و اقتصادی به دلیل پیوند زدن منافع همه کشورها به یکدیگر حافظ امنیت و صلح در منطقه نیز خواهد بود.

بالا