بهترین آهنگ های بیلی آیلیش
هرچند که بیلی ایلیش از جمله ستارگان نوظهور دنیای موسیقی است اما تا کنون آهنگهای موفق و پرطرفدار بسیاری را منتشر کرده که برخی از آنان برای هفتهها در لیست پرمخاطبترین آهنگهای آمریکا قرار داشتند. در ادامه بهترین آهنگ های بیلی آیلیش را بررسی خواهیم کرد.
1. آهنگ Bad Guy
بیوگرافی بیلی آیلیش
اولین آهنگ در لیست بهترینهای بیلی ایلیش، آهنگ Bad Guy است. این آهنگ پنجمین ترک از آلبوم When We All Fall Asleep, Where Do We Go است که در تاریخ 29 مارس سال 2019 منتشر شد. شعر این آهنگ نیز مانند تمام آهنگهای بیلی توسط خود بیلی و برادرش فینیاس اوکانل نوشته شده است و مانند اکثر آهنگهای او رنگ و بوی طنز و طعنه دارد. بیلی در شعر این آهنگ از معشوق خود به دلیل بدیهایش گله میکند و به او طعنه میزند. هرچند که بیلی در این شعر در حال ملامت معشوق خود است در انتها به او یادآوری میکند که سرسختتر از این حرفهاست!
کمی بعد در تاریخ 11 جولای 2019 نسخه دیگری از این آهنگ با همخوانی جاستین بیبر منتشر شد و بسیار مورد توجه طرفداران این دو خواننده قرار گرفت.
2. آهنگ When The Party’s Over
بیلی
آهنگ When The Party’s Over دومین تک آهنگ از آلبوم استودیویی او است که در 17 اکتبر 2018 منتشر شد. آهنگ When The Party’s Over اولین بار در 30 جولای 2018 در کنسرت نیوزیلند بیلی آیلیش از تور Where’s My Mind اجرا شد و سر و صدای بسیاری به پا کرد به طوریکه فیلمهای این اجرا در شبکههای اجتماعی بازدید بسیاری را به خود اختصاص داد.
بیلی در مصاحبهای در مورد این آهنگ این چنین گفت:
خاطرم است که هنگامی که ملودی آهنگ When The Party’s Over در حال پخش بود من در اتاقی دیگر بودم و به محض اینکه این ملودی به گوشم رسید تاثیر خارقالعادهای بر من گذاشت و بلافاصله خود را به اتاق ضبط رساندم و فینیاس آنجا رو به من گفت که بیلی این ملودی را همین الان ساختم و فکر کنم کار خوبی از آب درآمده باشد.
3. آهنگ Bury a Friend
خواننده بیلی
رتبه سوم بهترین آهنگهای بیلی ایلیش متعلق به Bury a Friend است که سومین تک آهنگ، آلبوم When We All Fall Asleep, Where Do We Go است که در سال 2019 منتشر شد. شعر این آهنگ از دیدگاه هیولایی نوشته شده است زیر تخت بیلی زندگی میکند ( کنایه از سیاهیها و تاریکیهای روح خواننده). آهنگ Bury a Friend به ر*اب*طه وجودی بیلی با هیولای درونش ( که درون هر فردی وجود دارد) اشاره میکند و آن را شرح میدهد.
بیلی در شعر این آهنگ به این نکته اشاره میکند که این هیولای درونی در حال شکار چیزی است که این چیز ممکن است معشوقه بیلی و یا روح خودش است که اسیر این هیولا شدهاند.
4. آهنگ Lovely
بیلی ایلیش کیست
بیلی در این تک آهنگ با دیجی خالد به همکاری پرداخته است. آهنگ Lovely برای فصل دوم سریال پرطرفدار نتفلیکس یعنی 13Reasons Why نوشته و ساخته شده است. محتوای شعر این آهنگ، در مورد غلبه بر افسردگی و اختلالات روحی درونی است. این آهنگ در 19 آوریل سال 2018 منتشر شد و در صدر جدول پرشنوندهترین آهنگ ایستگاههای رادیویی آمریکا قرار گرفت.
5. آهنگ You should see me in a crown
بیوگرافی بیلی ایلیش
آهنگ You should see me in a crown یکی از پرطرفدارترین آهنگهای بیلی است که به تهیهکنندگی اپل موزیک در 18 مارس 2018 منتشر شد. جالب است بدانید که ایده اولیه ساخت این آهنگ از روی سریال تلویزیونی شرلوک هلمز گرفته شده است. به گفته خود بیلی ایلیش در یکی از مصاحبههایش در مورد این آهنگ چنین گفته است که:
ایده نام این آهنگ از سریال شرلوک هلمز گرفته شده است. من و برادرم فینیاس در حال تماشای سریال شرلوک بودیم. در یک از سکانسهای این سریال، شخصیت جیم موریارتی در یکی از دیالوگهای خود جمله You should see me in a crown (تو باید منو با تاج ببینی) را استفاده کرد که به نظرمان خیلی جاهطلبانه و جالب به نظر رسید و تصمیم گرفتیم آهنگی به همین نام بسازیم.