خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی پاکوره

  • نویسنده موضوع *khas*
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 204
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

*khas*

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
نوشته‌ها
905
کیف پول من
-11
Points
0
864877690-talab-org.jpg


مواد لازم برای ۴ نفر

سیب زمینی: ۴ عدد
آرد گندم: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
تره و جعفری خردشده: ۲۰۰ گرم
تمرهندی: یک بسته کوچک
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه دلخواه: به میزان لازم
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم


روش تهیه: سیب زمینی ها را بشویید و با پو*ست بپزید، سپس پوستش را بگیرید و رنده کنید. آرد گندم را در یک لیوان آب سرد حل کنید. مراقب باشید آب را تدریجی اضافه کنید تا گلوله نشود. تخم مرغ ها را به محلول آرد و آب اضافه و خوب مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید. سبزی ها را با سیب زمینی مخلوط و نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مایه یکدست شود.


تمرهندی را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کنید و از صافی بگذرانید. ۴ قاشق از شیره تمرهندی را همراه مخلوط سیب زمینی به مخلوط آرد و آب و تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. از مواد با قاشق غذاخوری بردارید و در روغن د*اغ سرخ کنید.


باقیمانده شیره تمرهندی را با کمی روغن و فلفل قرمز تند و نمک بجوشانید تا سس غلیظی درست شود و همراه پاکوره سرو کنید.
نکته آشپزی: میتوانید از یک عدد فلفل تند خرد شده در این غذا بهره گیری کنید.


نکته سلامت: تمرهندی دارای مقدار زیادی کاروتن، ویتامین C و بعضی فلاونوییدهاست، بنابراین با شروع فصل سرما و بروز مریضی هایي همچون سرماخوردگی، میتوانید برای تسریع در امر درمان تمرهندی را در فاصله میان وعده هاي خوراکی میل کنید.

 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا