مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی: ۴ عدد
آرد گندم: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
تره و جعفری خردشده: ۲۰۰ گرم
تمرهندی: یک بسته کوچک
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه دلخواه: به میزان لازم
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
روش تهیه: سیب زمینی ها را بشویید و با پو*ست بپزید، سپس پوستش را بگیرید و رنده کنید. آرد گندم را در یک لیوان آب سرد حل کنید. مراقب باشید آب را تدریجی اضافه کنید تا گلوله نشود. تخم مرغ ها را به محلول آرد و آب اضافه و خوب مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید. سبزی ها را با سیب زمینی مخلوط و نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مایه یکدست شود.
تمرهندی را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کنید و از صافی بگذرانید. ۴ قاشق از شیره تمرهندی را همراه مخلوط سیب زمینی به مخلوط آرد و آب و تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. از مواد با قاشق غذاخوری بردارید و در روغن د*اغ سرخ کنید.
باقیمانده شیره تمرهندی را با کمی روغن و فلفل قرمز تند و نمک بجوشانید تا سس غلیظی درست شود و همراه پاکوره سرو کنید.
نکته آشپزی: میتوانید از یک عدد فلفل تند خرد شده در این غذا بهره گیری کنید.
نکته سلامت: تمرهندی دارای مقدار زیادی کاروتن، ویتامین C و بعضی فلاونوییدهاست، بنابراین با شروع فصل سرما و بروز مریضی هایي همچون سرماخوردگی، میتوانید برای تسریع در امر درمان تمرهندی را در فاصله میان وعده هاي خوراکی میل کنید.
انجمن رمان نویسی تک رمان | تایپ رمان
انجمن رمان نویسی تک رمان خدمات چاپ رمان و دلنوشته یا شعر را ارائه داده و امکان فروش رایگان نوشته های کاربران را هم فراهم کرده است.به عنوان محلی برای تایپ رمان ایجاد شده و در راستای پیشرفت نویسنده های نوقلم و چاپ برترین رمان ها فعالیت می کند.
forums.taakroman.ir