خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

تجهیزات ورزشی برای خانه

• نویسنده موضوع DARK GIRL
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 30
  • بازدیدها 989
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
انتخاب آگاهانه و صحیح تجهیزات ورزش در خانه

یک اتاق با اندازه متوسط برای نگهداری تجهیزات ورزش در خانه کافی است. اما خرید بهترین وسیله ورزشی در منزل تا زمانی که هدف خود را تعیین نکرده باشیم میسر نیست.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
برای خرید وسایل ورزشی ابتدا باید اهداف خود را مشخص کنید. معمولات تمرینات ورزشی در سه سطح مقدماتی/ مبتدی/ سبک شروع شده و به تمرینات سنگین یا پیشرفته ختم می‌شوند. برای این که دقیقا بدانید در کدام یک از این دسته‌ها قرار و به چه وسیله‌ای نیاز دارید به نکات زیر توجه کنید:

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
تجهیزات ورزشی سبک و مقدماتی

در صورتی که هدف شما مدیریت وزن، نرم کردن و بهبود عضلات باشد احتمالا تجهیزاتی مثل دمبل، توپ ورزشی طب، بارفیکس ساده، تشک یوگا و زیرانداز مناسب باشد. همین تجهیزات اندک با هزینه خیلی پایین می‌توانند تاثیر فراوانی روی کاهش هزینه‌های جانبی شما داشته باشند.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
طناب وسیله ارزان قیمت دیگر برای گرم کردن و ورزش روزانه در منزل است. این وسیله برای تقویت پاها، کفل، بازوها و شانه‌ها گزینه مناسبی خواهد بود. به جز طناب، نوارهای کششی و کش پیلاتس از جمله وسایل ارزان دیگری هستند که می‌توانند مجموعه تجهیزات ورزش در خانه را کامل‌تر کنند.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
تجهیزات ورزشی میان‌رده ( متوسط)

در یک مرحله بالاتر، شاید به جز تشک، توپ، طناب و دمبل برای تقویت سایر عضلات نیاز به استپ ورزشی یا نیمکت داشته باشید. بسته به نیاز بدنی می‌توانید وزنه‌های متنوعی را به این لیست اضافه کنید و تمرینات سنگین‌تری از مرحله قبل داشته باشید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
تجهیزات ورزشی پیشرفته

هر چند که بسیاری از افراد حرفه‌ای برای تمرینات پیشرفته به باشگاه نیاز دارند، اما حتما از تجهیزات ورزش در خانه هم استفاده می‌کنند. هالتر، اسکوات، نیمکت‌های کششی و میله بارفیکس پیشرفته از جمله وسایلی هستند که نمونه خانگی آن‌ها را می‌توانید تهیه کنید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
بعد از انتخاب نوع محصول، نوبت به مقایسه و انتخاب گزینه مناسب از میان طیف گسترده تجهیزات ورزش در خانه می‌رسد. البته که انتخاب سختی پیش روی شما است. در بحث خرید تجهیزات ورزشی در منزل به جز فاکتور کیفیت، امکانات و برند، موضوع گارانتی محصول هم اهمیت دارد.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
برای مثال طناب ورزشی تناسب اندام تن زیب مدل Magic

نقاط قوت

طول مناسب دسته و صدای برخورد با زمین به خاطر وجود قطعات پلاستیکی در طناب، آن را برای افراد مبتدی بسیار مناسب کرده است. برای پرش مناسب، از کفش‌های cross-training که دارای کفی انعطاف ‌پذیر هستند استفاده کنید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
نقاط ضعف

اگر فردی حرفه‌ای هستید، دسته‌های سخت و بلند طناب ممکن است هنگام پرش آزاردهنده باشد.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
همان طور که گفته شد طناب یکی از اجزای موثر، ارزان و مفرح میان تجهیزات ورزش در خانه است. طناب ورزشی تناسب اندام تن زیب مدل طناب جادویی با طول 2.5 سانتی‌متر و دسته‌های پلاستیکی سخت، برای افراد مبتدی بسیار مناسب خواهد بود.

بالا