خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

تجهیزات ورزشی برای خانه

• نویسنده موضوع DARK GIRL
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 30
  • بازدیدها 989
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
ترکیب تجهیزات ورزشی قابل‌حمل

دمبل، نیمکت، توپ ورزشی، استپ، بند ورزشی، مت ورزشی و ... از جمله تجهیزات قابل‌حمل برای طراحی باشگاه خانگی هستند. این وسایل کم‌ترین قیمت را نسبت به سایر تجهیزات دارند. بنابراین اگر به دنبال تجهیزات ورزش در خانه و راه‌اندازی باشگاه با هزینه پایین هستید، این ترکیب را حتما امتحان کنید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
در این ترکیب بخش‌هایی نظیر جای قرار دادن دمبل، بند آویزان و ... جهت نگهداری تجهیزات ورزشی ممکن است وجود داشته باشد.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
ترکیب تجهیزات سنگین و باشگاهی

برخی از تجهیزات نمونه کوچک‌تر و خانگی تجهیزات قوی باشگاهی هستند. در صورتی که از این وسایل در منزل استفاده می‌کنید در واقع محیط واقعی یک باشگاه را شبیه‌سازی کرده‌اید. این تجهیزات در اکثر موارد ثابت هستند؛ اما برخی از آن‌ها نظیر وزنه دست و پا می‌توانند متحرک باشند.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
اگر دید بلندمدتی هم نسبت به این اقدام داشته باشید متوجه می‌شوید که یک بار خرید دستگاه به صرفه‌تر از هزینه باشگاه خواهد بود! برای خرید نمونه تجهیزات سنگین و غیرقابل‌حمل باشگاهی، ابتدا باید رویکرد خود را از ورزش مشخص کنید:

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
تمرینات کاردیو

این تمرینات برای بهبود بازدهی قلبی، سلامت جسم و برآوردن نیاز ب*دن به تحرک روزانه مناسب است. اولین وسیله ورزشی متداول برای تمرین کاردیو تردمیل است. تردمیل همیشه برای کاهش وزن و پیاده‌روی کامل در منزل مناسب بوده است.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
البته تردمیل فقط بخشی از تمرینات سنگین را کامل می‌کند. برای تکمیل تمرینات کاردیو،ماشین اسکی به دلیل سوزاندن کالری بالا و تاثیر بر گروه‌های عضلانی بزرگ گزینه مناسبی خواهد بود. بعد از اسکی، ماشین زیر ب*غ*ل قایق یکی دیگر از تجهیزات سنگین است که در منزل هم می‌توانید نمونه کوچک آن را داشته باشید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
دوچرخه ثابت هم از تجهیزات ثابت ورزشی متداول است که در خیلی از منازل یافت می‌شود. این وسیله به نسبت تردمیل فضای کم‌تری اشغال و به تنظیم شدت فعالیت بدنی کمک می‌کند.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
تمرینات قدرتی

تجهیزات ورزش در خانه برای تمرین قدرتی، با هدف افزایش مقاومت و آستانه تحمل عضلات استفاده می‌شوند. وزنه مچ پا یکی از متداول‌ترین تجهیزاتی است که می‌توانید در منزل استفاده کنید

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
همزمان با آن، حرکات ساده داشته باشید. وزنه دست و دمبل هم جز تمرینات قدرتی هستند؛ با این تفاوت که دمبل در گروه تجهیزات سبک‌تر قرار می‌گیرد.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
میز پرس و ماشین جلوپا از تجهیزات باشگاهی دیگری هستند که اگرچه قدرتی محسوب می‌شوند، اما در منزل چندان کاربرد ندارند.

بالا