خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • 🌱فراخوان جذب ناظر تایید ( همراه با آموزش ) کلیک کنید

پزشکی و سلامت خطرات مصرف نو*شی*دنی انرژی چیست؟

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 278
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
-1,698
خطرات مصرف نوشیدنی انرژی چیست؟

محققان تعدادی از خطرات سلامتی بالقوه نو*شی*دنی های حاوی كافئین زیاد را بررسی و خطرات مرتبط با ترکیب آنها با الكل نیز مورد تحقیق قرار داده اند

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
-1,698
نو*شی*دنی های انرژی زا چیست؟

اگرچه تعریف استانداردی از "نو*شی*دنی انرژی زا" وجود ندارد، اما به در کل به عنوان نو*شی*دنی غیر الکلی بوده که علاوه بر سایر ترکیبات، حاوی کافئین، تاورین (یک اسید آمینه) و ویتامین ها است. آین نو*شی*دنی ها ابتدا در دهه 1960 در ژاپن معرفی شدند و در دهه 1980 و 90 به طور فزاینده ای در اروپا رواج یافتند. نو*شی*دنی های انرژی زا به دلیل مزایای ذهنی یا واقعی به عنوان یک محرک، برای بهبود عملکرد و افزایش انرژی ب*دن به بازار عرضه می شوند. شرکت های تولید کننده تبلیغات و پشتیبانی مالی مسابقات ورزشی را در راستای القای این موضوع که این نو*شی*دنی ها "پیشرو و پرانرژی" هستند، به عهده می گیرند. در اتحادیه اروپا تخمین زده می شود که 30٪ از بزرگسالان و 68٪ از نوجوانان نو*شی*دنی انرژی زا مصرف می کنند که میزان فروش جهانی آن در سال 2012 حدود 12 میلیارد دلار بوده است.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
-1,698
خطرات مرتبط با مصرف نو*شی*دنی انرژی چیست؟

محققان اظهار داشتند كه خطرات سلامتی مرتبط با مصرف نو*شی*دنی انرژی در درجه اول با كافئین آنها مرتبط است. خطرات بالقوه مرتبط با مصرف نو*شی*دنی انرژی زا شامل موارد زیر است:

• مصرف بیش از حد کافئین (که می تواند منجر به بروز تعدادی از علائم از جمله تپش قلب، فشار خون بالا، حالت تهوع و استفراغ، تشنج و در برخی موارد حتی مرگ) شود.

• دیابت نوع 2 به دلیل مصرف زیاد کافئین باعث کاهش حساسیت به انسولین می شود.

• سقط جنین دیررس، کمبود وزن نوزاد هنگام تولد و مرده زایی در زنان باردار

• اثرات مخرب بر سیستم عصبی و قلبی عروقی در کودکان و نوجوانان

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
-1,698
• هیجان طلبی

• استفاده و وابستگی به سایر مواد مضر

• تضعیف بهداشت دندان

• علی رقم ارتباط آنها با ورزش ، چاقی و اضافه وزن به همراه دارند.

• مواد تشکیل دهنده نو*شی*دنی های انرژی حاوی مواد دیگری مانند گوارانا هستند که تأثیر مصرف منظم بلند مدت در نو*شی*دنی های انرژی زا نامعلوم است.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
-1,698
افزایش روز افزون مخلوط نو*شی*دنی های انرژی زا همراه با ا*ل*ک*ل خطراتی جدی را به همراه دارد. محققان اظهار داشتند كه مصرف مقادیر زیاد كافئین (همانطور كه در نوشیدنیهای انرژی یافت می شوند) باعث كاهش خواب آلودگی بدون كاهش اثرات مستی الكل می شود و منجر به "مستی طولانی مدت" می شود. بنابراین، این خطر وجود دارد که افراد به رفتارهای پرخطر و خطرناک مانند خشونت یا ر*اب*طه ج*نس*ی محافظت نشده روی بیاورند، زیرا مخلوط ا*ل*ک*ل و کافئین می تواند منجر به از بین رفتن کنترل بر رفتار شود.

بالا