نام: الهه تلنگر
نویسنده: الناز حقیقی
ژانر: فانتزی، عاشقانه، تراژدی
سبک: سوررئال
خلاصه:
گنـ*ـاه چه کسی بود؟ من تاوان کار چه کسی را پس دادم؟ پدرم؟ مادرم؟ گناهشان چه بود؟ تقصیر چه کسی بود؟ او؟ آری... تقصیر آن زن بود. آن زن لعنتی و... تنها یک تلنگر و جهان من فروپاشید. تلنگری که از کسی خوردم که روزی عشقم بود... چطور توانستی؟ چطور توانستی اینقدر بیتفاوت باشی؟ این تلنگر بود که مرا الهه کرد. شاید بپرسی: خوب کجای این بد است؟ الهه بودن بد نیست اما الهه تلنگر بودن خود وحشت است.
نویسنده: الناز حقیقی
ژانر: فانتزی، عاشقانه، تراژدی
سبک: سوررئال
خلاصه:
گنـ*ـاه چه کسی بود؟ من تاوان کار چه کسی را پس دادم؟ پدرم؟ مادرم؟ گناهشان چه بود؟ تقصیر چه کسی بود؟ او؟ آری... تقصیر آن زن بود. آن زن لعنتی و... تنها یک تلنگر و جهان من فروپاشید. تلنگری که از کسی خوردم که روزی عشقم بود... چطور توانستی؟ چطور توانستی اینقدر بیتفاوت باشی؟ این تلنگر بود که مرا الهه کرد. شاید بپرسی: خوب کجای این بد است؟ الهه بودن بد نیست اما الهه تلنگر بودن خود وحشت است.
اختصاصی - رمان الهه تلنگر |Elnaz.Hکاربر انجمن رمان نویسی تک رمان
نام رمان: الهه تلنگر نام نویسنده: الناز حقیقی نام ناظر: crazy-) سطح رمان: اختصاصی_ درحال پیشرفت ژانر: فانتزی، عاشقانه، تراژدی سبک: سوررئال خلاصه: سرنوشتی نگاشته شده با قلم تقدیر، تغییر ناپذیر و شوم، دامان گیرش میشود و چرخش چرخ گردون، آسمان زندگانیاش را تیره و تار میکند. خنجری از عشق دیرین بر...
forums.taakroman.ir
انجمن رمان نویسی | تک رمان
انجمن تک رمان...انجمن رمان نویسی تک رمان با ارائه محیطی امن و صمیمی فعالیت خود را در راستای ترویج کتابخوانی آغاز کرده است.
forum.taakroman.ir
آخرین ویرایش: