حقیقت های بیماری زالی

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 192
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
حقیقت های بیماری زالی

بیماری آلبینیسم یا زالی بیماری ای ژنتیکی از نوع اتوزوم مغلوب است که در آن رنگانه ملانین در مو و پو*ست و عنبیه چشم بعلت جهش ژنی کاهش می یابد و بنابراین رنگ آنها روشن و یا سفید می شود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : MAHDIS

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
ملانین رنگدانه ایست که توسط سلول های ملانوسیت موجود در پو*ست ساخته شده و رنگ پو*ست را تعیین می کند. جهش ژنی در یک آنزیم که در تبدیل تیروزین به ملانین نقش دارد باعث بروز بیماری آلبینیسم می شود. آلبینیسم در همه نژادهای سراسر جهان دیده می شود و شیوع آن از یک در هر ۱۸۰۰۰ نفر در آمریکا تا یک در هر ۳۰۰۰ نفر در برخی نقاط جهان متفاوت است. کودکان مبتلا به آلبینیسم از پدر و مادری با رنگ مو و پو*ست نرمال برای نژاد خود متولد می شوند. اکثر مبتلایان به بیماری آلبینیسم رنگ چشم آبی و یا قهوه ای روشن دارند. بازتاب عروق شبکیه در چشم این افراد ممکن است باعث شود که چشم این بیماران سرخ رنگ بنظر برسد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
تاثیر بیماری زالی روی بینایی

زالی

بیماری آلبینیسم روی بینایی مبتلایان اثر می گذارد. این اختلال بینایی که بعلت تکامل ناکافی شبکیه چشم ایجاد می شود با عینک قابل اصلاح نبوده و ممکن است تا حد زیادی بینایی فرد را کاهش دهد. اختلال بینابی در این بیماران طیف وسیعی از اختلالات را شامل می شود و شامل نیستاگموس ( حرکات رفت و برگشتی چشم)، استرابیسم( لوچی)، ترس از نور، مشکل در مسیر عصب بینایی، تشکیل نشدن کامل شبکیه و اختلالات انکساری می باشد. اغلب اختلالات چشمی ناشی از آلبینیسم نیازمند جراحی برای بهبود عملکرد بینایی چشم هستند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
پو*ست این بیماران نسبت به آفتاب آسیب پذیر است

به دلیل نبود رنگ دانه ملانین در پو*ست، پو*ست این بیماران نسبت به آفتاب بسیار آسیب پذیر می باشد. استفاده از محافظت فیزیکی پو*ست در برابر آفتاب و کرم ضد آفتاب در این بیماران الزامیست. از طرفی بعلت عبور نور بیش از حد از چشم این افراد، شبکیه آنها نیز بسیار در معرض نور آفتاب بوده و توسط نور آفتاب آسیب می بیند. بنابراین لازم است در برابر آفتاب از عینک آفتابی استفاده کنند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
انواع بیماری آلبینیسم

آلبینیسم اکولوکوتانئوس(چشمی پوستی): در این نوع هم چشم و هم پو*ست را درگیر می کند و مو و پو*ست بسیار روشن و سفید هستند.

آلبینیسم اکولار : در این نوع فقط چشم ها درگیر بوده و مو یا پو*ست فقط ممکن است اندکی نسبت به اطرافیان کمرنگ تر باشد و یا حتی رنگی طبیعی داشته باشند.

بالا