هری کین: می‌خواهم به رونالدو و مسی تبدیل شوم.

• نویسنده موضوع DARK GIRL
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 201
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
لایک‌ها
45,016
امتیازها
218
کیف پول من
9,959
خبرگزاری فوتبالی - هری کین پس از حضور ژوزه مورینیو روی نیمکت تاتنهام به این سرمربی پرتغالی گفته که دوست دارد روزی در سطح لیونل مسی و کریستیانو رونالدو باشد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : DARK GIRL

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
لایک‌ها
45,016
امتیازها
218
کیف پول من
9,959
به گزارش فوتبالی، سرمربی پرتغالی که پیش از این سابقه حضور در پورتو، چلسی، اینتر، رئال مادرید و منچستریونایتد را داشته جانشین مائوریسیو پوچتینو شد چرا که تاتنهام پس از آغاز فاجعه بار فصل 20 - 2019 به منطقه سقوط نزدیک بود. مورینیو می‌دانست که نیاز دارد هرچه سریعتر حمایت برنده دو کفش طلای لیگ برتر را داشته باشد و در مستندی که از حضور این مربی در باشگاه لندن تهیه شده جزییات تلاش او برای محقق کردن این امر نشان داده می‌شود. مربی پرتغال به کین گفت: " من می‌دانم که تو ر*اب*طه بسیار خوبی با مائوریسیو داشتی و من این موضوع را دوست دارم. همیشه فکر میکنم اگر ر*اب*طه خوبی با مربی قبلی داشته چرا با من نداشته باشد؟ تمرین دیروزت را دیدم و شکی ندارم که تو یک رهبر هستی. این احساس من است. دنیا با احترامی باورنکردنی به فوتبال انگلیس نگاه می‌کند اما آنها فکر می‌کنند ستارگان فیلم فوتبال متعلق به جاهای دیگری هستند. ما باید شرایط تو را در این مسیر قرار دهیم. من فکر میکنم حضورت در کنار من باعث می‌شود بتوانم برای درخشش به تو کمک کنم. "

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
لایک‌ها
45,016
امتیازها
218
کیف پول من
9,959
کین پاسخ داد: " این هدف من است. وقتی در باشگاهی مانند تاتنهام هستی یعنی عملکرد خوبی داری و من از نظر شخصی نیز عملکرد خوبی داشته‌ام. اما من می‌خواهم به کریستیانو رونالدو و لیونل مسی تبدیل شوم. "

بالا