لواندوفسکی: می‌خواهم تا ۴۰سالگی بازی کنم.

• نویسنده موضوع DARK GIRL
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 261
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
لایک‌ها
45,016
امتیازها
218
کیف پول من
9,959
خبرگزاری فوتبالی - روبرت لواندوفسکی، مهاجم بایرن مونیخ، معتقد است که تازه به سطح مطلوب رسیده و می‌خواهد تا 40 سالگی به حضورش در میادین ادامه دهد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : DARK GIRL

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
لایک‌ها
45,016
امتیازها
218
کیف پول من
9,959
به گزارش فوتبالی، وقتی لواندوفسکی در سال 2014 از دورتموند به بایرن پیوست یکی از بهترین مهاجمان فوتبال اروپا به حساب می‌آمد. او توانست در دوران حضورش در آلیانز آرنا بیش از پیش بدرخشد و در 289 بازی 246 گل به ثمر رساند. 55 گل از این تعداد در فصل 20 - 2019 به ثمر رسید و بایرن موفق شد پس از مدتها و تحت هدایت هانسی فلیک بار دیگر سه گانه را فتح کند. لواندوفسکی بهترین گلزن رقابت‌های بوندس لیگا و لیگ قهرمانان شد و به همراه تیمش با پیروزی 0 - 1 برابر پاری سن ژرمن قهرمانی اروپا را نیز به دست آورد. او در پاسخ به این سوال که آیا پس از به پایان رسیدن قرارداد فعلی که تا سال 2023 است در بایرن خواهد ماند به کیکر گفت: " این پایان من نخواهد بود. به پایان رساندن دوران فوتبالم در بایرن یک گزینه است اما من هنوز سالهای زیادی در پیش دارم. به پایان دوران فوتبالم فکر نمی‌کنم. احساس 32 سالگی ندارم. احساسم حتی از زمانی که 26 ساله بودم نیز بهتر است. من در سالهای اخیر به صورت تخصصی کار کردم تا بتوام به سطح مطلوب خودم برسم. "

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : DARK GIRL
بالا