نان سیر از جمله خوشمزهترین و پرطرفدارترین پیش غذاهای رستورانی است که به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه و به عنوان مزه یا پیش غذا سرو کنید. به هر حال چه طرفدار غذاهای گوشتی باشید و چه اهل گیاهخواری به احتمال زیاد دست رد به س*ی*نه نان سیر یا نان سیردار با نان تست نمیزنید.
نان تست: ۱۰ عدد
کره آب شده: ۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون فرابکر: ۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده: ۳ حبه
آویشن: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پنیر پیتزا رنده شده: ۱ پیمانه
جعفری تازه ساطوری خرد شده: به مقدار دلخواه
فر را روشن و روی درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. کره را روی شعله ملایم گ*از آب کنید. نان تستها را با اندازه دلخواه برش بزنید. در یک ظرف مناسب کره آب شده، روغن زیتون فرابکر، سیر له شده، آویشن، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. وقتی که تمام مواد را خوب با هم مخلوط کردید و یک مایه یکدست آماده شد آن را روی نانهای تست بمالید. مایه را به صورت یکنواخت روی نانها بمالید.
سینی فر را با مقداری روغن زیتون چرب کنید و نان سیرها را در سینی فر بچینید. ۵ دقیقه زمان برای آماده شدن نان سیر در فر کافی است. رنگ نان سیر باید طلایی روشن باشد و قهوهای نشود
forums.taakroman.ir
نان تست: ۱۰ عدد
کره آب شده: ۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون فرابکر: ۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده: ۳ حبه
آویشن: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پنیر پیتزا رنده شده: ۱ پیمانه
جعفری تازه ساطوری خرد شده: به مقدار دلخواه
فر را روشن و روی درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. کره را روی شعله ملایم گ*از آب کنید. نان تستها را با اندازه دلخواه برش بزنید. در یک ظرف مناسب کره آب شده، روغن زیتون فرابکر، سیر له شده، آویشن، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. وقتی که تمام مواد را خوب با هم مخلوط کردید و یک مایه یکدست آماده شد آن را روی نانهای تست بمالید. مایه را به صورت یکنواخت روی نانها بمالید.
سینی فر را با مقداری روغن زیتون چرب کنید و نان سیرها را در سینی فر بچینید. ۵ دقیقه زمان برای آماده شدن نان سیر در فر کافی است. رنگ نان سیر باید طلایی روشن باشد و قهوهای نشود
انجمن رمان نویسی تک رمان
انجمن رمان نویسی تک رمان تایپ رمان شعر و دلنوشته خود را به صورت آنلاین منتشر کنید و با نويسندگان در ارتباط باشید
