خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

24 ورزش برای تخت کردن شکم

• نویسنده موضوع DARK GIRL
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 24
  • بازدیدها 722
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
ورزش شکم؛کرانچ ایستاده
بایستید و توپ طبی را بالای سر خود نگه دارید. آرنج ها را به سمت خارج ب*دن خم کنید و پاها را به عرض شانه باز کنید. زانوی پای راست خود را به سمت خارج ب*دن بلند و خم کنید. آرنج سمت راست را پایین بیاورید تا به زانوی پای چپ برسد. به حالت اول بازگردید و حرکت را با سمت دیگر ب*دن تکرار کنید. یک دقیقه این کار را ادامه دهید و 3 بار آن را تکرار کنید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
ورزش شکم؛حلقه زدن پایه ای(برای عضلات شکم)
بایستید و یک پای خود را جلو بگذارید، حلقه را دور کمرتان بگذارید، طوری که به قسمت پشت کمر بچسبد. به آرامی زانوها را خم کنید، سپس حلقه را با یک فشار قوی، دور کمر و دقیقا در یک منطقه بچرخانید. وزن خود را بین جلو و عقب پاها تغییر دهید تا ب*ا*س*ن بچرخد. ب*ا*س*ن و کمر باید حلقه را هل دهند و بکشند تا از حرکت نایستد.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
ورزش شکم؛دایره در هوا
این حرکت برای عضلات اصلی، داخل ران ها و ب*ا*س*ن مناسب می باشد. به پشت دراز بکشید و دست ها را پشت سر قرار دهید. عضلات شکم را منقبض و بالاتنه را آرام از زمین بلند کنید. پای راست را حدود ۱۲ سانتی متر از زمین بلند کنید ( اگر با این کار، حرکت خیلی برایتان سخت می شود پای خود را بالا نیاورید) و پای چپ را بکشید و به سمت بالا بیاورید. عضلات خود را درگیر نگه دارید و ب*ا*س*ن را ثابت کنید.حالا با کل پای چپ و در جهت عقربه های ساعت، دایره ی کوچکی روی هوا رسم کنید. حرکت را به صورت برعکس هم انجام دهید و هر بار ۴ دایره بکشید. بعد از انجام حرکت، پا را به آرامی پایین بیاورید، به حالت شروع بروید و با پای دیگر حرکت را تکرار کنید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
ورزش شکم؛حرکت شیب و چرخیدن
این حرکت برای تقویت ماهیچه سه سر، عضلات دو سر بازو و دور کمر بسیار مناسب است. روی سمت راست ب*دن خود دراز بکشید، ساعد درست زیر شانه قرار بگیرد. دست، عمود بر بردن باشد و ساق پاها روی هم قرار بگیرند. عضلات شکم و سمت راست قفسه س*ی*نه را درگیر و ب*ا*س*ن را از زمین بلند کنید. با انجام این حرکت، ب*دن یک خط مستقیم از سر تا پا را تشکیل می دهد. دست چپ خود را به سمت بالا ببرید و همچنان عضلات را درگیر نگه دارید ( مانند عکس ). حالا دست چپ خود را در حرکتی مانند کندن زمین به فضای خالی، بین قفسه س*ی*نه و زمین برسانید،تنها از کمر به پایین بچرخید. به بالا برگردید و این حرکت را ۴ بار انجام دهید. سپس ب*دن خود را دوباره روی زمین قرار دهید. این حرکت را با طرف دیگر ب*دن دوباره تکرار کنید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
ورزش شکم؛چرخش تاق باز
به پشت بخوابید و پاها را صاف بکشید. در حالی که زانوی چپ خود را خم می کنید و به سمت س*ی*نه می آورید، نفس خود را حبس کنید. زانوی راست را با دو دست محکم ب*غ*ل کنید. درحالی که از دست چپ خود برای بردن زانوی راست به سمت چپ، به آرامی روی آن فشار می دهید نفس خود را بیرون دهید و اجازه دهید نیم تنه بچرخد. دست راست را به ارتفاع شانه ی دست راست بکشید.

بالا