خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

24 ورزش برای تخت کردن شکم

• نویسنده موضوع DARK GIRL
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 24
  • بازدیدها 722
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
ورزش شکم؛حالت ترازو
این حرکت مفید نه تنها به تقویت عضلات اصلی ب*دن کمک می کند، بلکه بازوها و لگن را نیز تحت تاثیر قرار می دهد و به همین دلیل، یکی از حرکات بسیار کار آمد است. روی یک سطح راحت بنشینید و پاها را ضربدری روی هم قرار دهید. دست ها را در کنار ب*ا*س*ن قرار دهید ( کف دستها روی زمین باشد ) و کف ب*ا*س*ن را منقبض کنید. دست ها را به سمت زمین فشار دهید و کل ب*دن را با کمک آنها از روی زمین بلند کنید. به اندازه ی ۳ بار نفس کشیدن، حالت خود را حفظ کنید، سپس دوباره روی زمین برگردید. این حرکت بسیار چالش برانگیز است، پس اگر نتوانستید کل ب*دن را از زمین بکنید پاهای خود را روی زمین نگه دارید و تنها ب*ا*س*ن را از زمین بلند کنید. ۳ مرتبه این حرکت را انجام دهید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
ورزش شکم؛حالت قایق
بنشینید و پاهای خود را روی زمین بگذارید. زانوها را خم کنید و دست ها را زیر آنها قرار دهید. قفسه ی س*ی*نه را بالا بکشید و شانه ها را عقب بدهید. عضلات شکم خود را درگیر کنید و پاها را بالا بکشید تا به موازات کف زمین درآیند ( زانوها باید همچنان خم باشند )، تعادل خود را باید با استخوان های نشیمنگاه حفظ کنید. اگر تا به اینجای کار احساس بدی نداشتید و راحت بود، می توانید وارد مرحله ی بعد شوید. پاهای خود را بیشتر بکشید ( اگر در پشت خود احساس ناراحتی کردید، حرکت را متوقف کنید ) و دست ها را به طرف جلو بکشید. این حالت را به اندازه ۵-۱۵ نفس کشیدن نگه دارید و سپس رها کنید. حرکت را 5 مرتبه تکرار کنید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
ورزش شکم؛کرانچ کراس پای مورب
به پشت دراز بکشید و پاهای خود را به حالت کشیده روی زمین قرار دهید. نیم تنه را ثابت نگه دارید، ب*ا*س*ن را کمی بلند کنید و مقداری به سمت راست ببرید. دوباره پایین بروید و پاها را بکشید. پای چپ را خم کنید و روی پای راست قرار دهید. کف پای چپ را در ن*زد*یک*ی خارج زانوی راست و روی زمین قرار دهید. به حالت کرانچ ( مانند تصویر ) بالا بیایید و دوباره برگردید. ۵۰ مرتبه این حرکت را انجام دهید، سپس جای پاها را عوض و دوباره و دوباره تکرار کنید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
ورزش شکم؛نگه داشتن حالت V
بنشینید، زانوهای خود را خم کنید و کف پاها را روی زمین قرار دهید. با هر دو دست، زیر ران هایتان را نگه دارید، خود را عقب بکشید و پاها را بالا بیاورید، تا زمانی که پایین پا به موازات زمین درآید. دست ها را رها کنید و آن ها را به طرف نوک انگشتان پا بکشید. به اندازه ی ۸ بار نفس کشیدن، آنها نگه دارید و سپس رها کنید. ۳ مرتبه این حرکت را تکرار کنید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
تخته برای ورزش شکم
این حرکت، عضلات اصلی ران ها، دست ها و ب*ا*س*ن را تقویت می کند. روی یک سطح نرم چهار دست و پا زانو بزنید، دست ها را دقیق زیر شانه ها قرار دهید و هر دو پا را در یک زمان رو به عقب بکشید تا به حالت تخته درآیید. عضلات شکم خود را درگیر کنید، ب*دن باید دراز و کشیده شده باشد. اجازه ندهید لگن خم شود و یا ب*ا*س*ن، زیادی بالا برود. تصور کنید یک کمربند را محکم دور کمرتان بسته اند، پس عضلات پایین شکم را به طرف داخل بکشید. دست ها را محکم به زمین فشار دهید و پاشنه های پا را هم محکم به عقب بکشید. این حالت را ۱-۲ دقیقه حفظ کنید ( یا هر مقدار که میتوانید )، سپس دوباره به حالت چهار دست و پا برگردید. ۳ مرتبه این حرکت را انجام دهید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
ورزش شکم؛اسکات وزن ب*دن
بایستید و پاها را به اندازه ی عرض ب*ا*س*ن باز کنید. زانوها را آرام خم کنید و دست ها را به صورت ضربدری روی س*ی*نه قرار دهید. به طرف پایین اسکات بروید و وزن را به پاها انتقال دهید. مطمئن شوید پاها مستقیم به سمت جلو بروند و زانوها درست بالای انگشتان پا قرار بگیرند. کمی آن ها را نگه دارید و سپس دوباره به حالت اول بازگردید. ۵ مرتبه و در هر مرتبه، 5 بار این حرکت را انجام دهید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
ورزش شکم؛شیرجه قو
بر روی شکم دراز بکشید، دست ها را به طرف بالای سر بکشید و انگشتانتان را باز کنید، سپس بازو و پاها را ۱۵ سانتی متر از زمین فاصله دهید. تا یک شماره در این حالت بمانید و سپس دست ها را به شکل حلقه به طرف پشت خود ببرید. نفس خود را بیرون دهید و انگشتان دست را به طرف یکدیگر ببرید، طوری که کف دست ها روبروی هم قرار گیرد ( مانند تصویر ). تا یک شماره نگه دارید و سپس دست ها را به حالت عادی برگردانید و به ب*دن استراحت دهید. این حرکت را ۶-۸ مرتبه انجام دهید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
ورزش شکم؛حرکت برف پاک‌کن
به پشت دراز بکشید و زانوها را به حالت ۹۰ درجه خم کنید. پاها را به دو طرف خود دراز کنید. انگشتان دست را هم بکشید و پشت شانه های خود را به سطحی که روی آن دراز کشیده اید فشار دهید. به آرامی شانه ها را از گوش ها دور کنید. روی عضلات عمق کمر تمرکز و نفس خود را حبس کنید. به آرامی زانو ها را به سمت راست ببرید، سپس نفس خود را بیرون دهید و آرام به حالت اول بازگردید. این کار را روی پای چپ نیز تکرار کنید. ۵-۸ مرتبه این حرکت را انجام دهید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
ورزش شکم؛تخته روی توپ
روبروی یک توپ طبی زانو بزنید، لگن و عضلات شکم را روی توپ قرار دهید. دست ها را جلوی خود روی زمین قرار دهید و آنها را به حالت راه رفتن تکان دهید تا توپ روی ران ها حرکت کند ( مانند تصویر ). وقتی ب*دن کاملا صاف شد ( قوس کوچکی در کمر باید باشد ) و متعادل بودید، این حالت را برای ۳۰ ثانیه نگه دارید. تمرکز کنید که شکم خود را بالا نگه دارید و ران ها را منقبض کنید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
ورزش شکم؛حرکت پروانه با توپ طبی
در حالی که نشسته اید، توپ را نگه دارید و پاها را از هم دور کنید. سپس آنها را نزدیک کنید و دوباره از هم دور کنید. بایستید و دست چپ را به طرف راست ببرید ( از دست راست استفاده کنید تا توپ را سرجای خودش نگه دارید ). دوباره بنشینید، پاها را جمع کنید و حرکت را با دست دیگر تکرار کنید. این حرکت را ۳ بار و هر بار با ۴ مرتبه تکرار انجام دهید.

بالا