در هر پست حداقل سه بیت شعر باشد
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 659 کیف پول من 358 Points 1 2020-08-19 #1 در هر پست حداقل سه بیت شعر باشد انجمن رمان نویسی دانلود رمان آخرین ویرایش: 2020-08-19
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 659 کیف پول من 358 Points 1 2020-08-19 #2 مگر گشایش حافظ در این خرابی بود که بخشش ازلش در می مغان انداخت میچکد ژاله بر رخ لاله المدام المدام یا احباب میوزد از چمن نسیم بهشت هان بنوشید دم به دم می ناب انجمن رمان نویسی دانلود رمان
مگر گشایش حافظ در این خرابی بود که بخشش ازلش در می مغان انداخت میچکد ژاله بر رخ لاله المدام المدام یا احباب میوزد از چمن نسیم بهشت هان بنوشید دم به دم می ناب انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 659 کیف پول من 358 Points 1 2020-08-19 #3 م*ست بگذشتی و از خلوتیان ملکوت به تماشای تو آشوب قیامت برخاست ماجرا کم کن و بازآ که مرا مردم چشم خرقه از سر به درآورد و به شکرانه بسوخت مرا به کار جهان هرگز التفات نبود رخ تو در نظر من چنین خوشش آراست انجمن رمان نویسی دانلود رمان
م*ست بگذشتی و از خلوتیان ملکوت به تماشای تو آشوب قیامت برخاست ماجرا کم کن و بازآ که مرا مردم چشم خرقه از سر به درآورد و به شکرانه بسوخت مرا به کار جهان هرگز التفات نبود رخ تو در نظر من چنین خوشش آراست انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 659 کیف پول من 358 Points 1 2020-08-19 #4 ما در پیاله عکس رخ یار دیدهایم ای بیخبر ز ل*ذت شرب مدام ما مستی به چشم شاهد دلبند ما خوش است زان رو سپردهاند به مستی زمام ما میدمد صبح و کله بست سحاب الصبوح الصبوح یا اصحاب انجمن رمان نویسی دانلود رمان
ما در پیاله عکس رخ یار دیدهایم ای بیخبر ز ل*ذت شرب مدام ما مستی به چشم شاهد دلبند ما خوش است زان رو سپردهاند به مستی زمام ما میدمد صبح و کله بست سحاب الصبوح الصبوح یا اصحاب انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 659 کیف پول من 358 Points 1 2020-08-19 #5 مرنج حافظ و از دلبران حفاظ مجوی گناه باغ چه باشد چو این گیاه نرست مطرب چه پرده ساخت که در پرده سماع بر اهل وجد و حال در های و هو ببست مقام عیش میسر نمیشود بیرنج بلی به حکم بلا بستهاند عهد الست انجمن رمان نویسی دانلود رمان
مرنج حافظ و از دلبران حفاظ مجوی گناه باغ چه باشد چو این گیاه نرست مطرب چه پرده ساخت که در پرده سماع بر اهل وجد و حال در های و هو ببست مقام عیش میسر نمیشود بیرنج بلی به حکم بلا بستهاند عهد الست انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 659 کیف پول من 358 Points 1 2020-08-19 #6 ما را ز خیال تو چه پروای ش*ر*اب است خم گو سر خود گیر که خمخانه خ*را*ب است معشوق عیان میگذرد بر تو ولیکن اغیار همیبیند از آن بسته نقاب است مطلب طاعت و پیمان و صلاح از من م*ست که به پیمانه کشی شهره شدم روز الست انجمن رمان نویسی دانلود رمان
ما را ز خیال تو چه پروای ش*ر*اب است خم گو سر خود گیر که خمخانه خ*را*ب است معشوق عیان میگذرد بر تو ولیکن اغیار همیبیند از آن بسته نقاب است مطلب طاعت و پیمان و صلاح از من م*ست که به پیمانه کشی شهره شدم روز الست انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 659 کیف پول من 358 Points 1 2020-08-19 #7 من همان دم که وضو ساختم از چشمه عشق چارتکبیر زدم یک سره بر هر چه که هست می بده تا دهمت آگهی از سر قضا که به روی که شدم عاشق و از بوی که م*ست میان او که خدا آفریده است از هیچ دقیقهایست که هیچ آفریده نگشادست انجمن رمان نویسی دانلود رمان
من همان دم که وضو ساختم از چشمه عشق چارتکبیر زدم یک سره بر هر چه که هست می بده تا دهمت آگهی از سر قضا که به روی که شدم عاشق و از بوی که م*ست میان او که خدا آفریده است از هیچ دقیقهایست که هیچ آفریده نگشادست انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 659 کیف پول من 358 Points 1 2020-08-19 #8 من آن نیم که دهم نقد دل به هر شوخی در خزانه به مهر تو و نشانه توست من نخواهم کرد ترک لعل یار و جام می زاهدان معذور داریدم که اینم مذهب است مرا و سرو چمن را به خاک راه نشاند زمانه تا قصب نرگس قبای تو بست انجمن رمان نویسی دانلود رمان
من آن نیم که دهم نقد دل به هر شوخی در خزانه به مهر تو و نشانه توست من نخواهم کرد ترک لعل یار و جام می زاهدان معذور داریدم که اینم مذهب است مرا و سرو چمن را به خاک راه نشاند زمانه تا قصب نرگس قبای تو بست انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 659 کیف پول من 358 Points 1 2020-08-19 #9 مرا به بند تو دوران چرخ راضی کرد ولی چه سود که سررشته در رضای تو بست محتاج قصه نیست گرت قصد خون ماست چون رخت از آن توست به یغما چه حاجت است ما را سفری فتاد بیما آن جا دل ما گشاد بیما انجمن رمان نویسی دانلود رمان
مرا به بند تو دوران چرخ راضی کرد ولی چه سود که سررشته در رضای تو بست محتاج قصه نیست گرت قصد خون ماست چون رخت از آن توست به یغما چه حاجت است ما را سفری فتاد بیما آن جا دل ما گشاد بیما انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 659 کیف پول من 358 Points 1 2020-08-19 #10 ماییم همیشه م*ست بیمی ماییم همیشه شاد بیما ما را مکنید یاد هرگز ما خود هستیم یاد بیما ماییم ز نیک و بد رهیده از طاعت و از فساد بیما انجمن رمان نویسی دانلود رمان
ماییم همیشه م*ست بیمی ماییم همیشه شاد بیما ما را مکنید یاد هرگز ما خود هستیم یاد بیما ماییم ز نیک و بد رهیده از طاعت و از فساد بیما انجمن رمان نویسی دانلود رمان