در هر پست حداقل سه بیت شعر باشد
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 693 لایکها 5,948 امتیازها 93 محل سکونت باغ کتاب کیف پول من 411 Points 1 2020-08-16 #1 در هر پست حداقل سه بیت شعر باشد انجمن رمان نویسی دانلود رمان آخرین ویرایش: 2020-08-19 دانلود رمان ـ انجمن رمان نویسی
Asal.Adelante کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-08-16 نوشتهها 63 لایکها 162 امتیازها 18 کیف پول من -38 Points 0 2020-08-16 #2 دوست آن باشد که گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی انجمن رمان نویسی دانلود رمان دانلود رمان ـ انجمن رمان نویسی
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 693 لایکها 5,948 امتیازها 93 محل سکونت باغ کتاب کیف پول من 411 Points 1 2020-08-18 #3 در دل من پرده نو میزنی ای دل و ای دیده و ای روشنی دانه تویی دام تویی باده تویی جام تویی پخته تویی خام تویی خام بمگذار مرا دیده سیر است مرا جان دلیر است مرا زهره شیر است مرا زهره تابنده شدم انجمن رمان نویسی دانلود رمان دانلود رمان ـ انجمن رمان نویسی
در دل من پرده نو میزنی ای دل و ای دیده و ای روشنی دانه تویی دام تویی باده تویی جام تویی پخته تویی خام تویی خام بمگذار مرا دیده سیر است مرا جان دلیر است مرا زهره شیر است مرا زهره تابنده شدم انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 693 لایکها 5,948 امتیازها 93 محل سکونت باغ کتاب کیف پول من 411 Points 1 2020-08-19 #4 دلارام در بر دلارام جوی ل*ب تشنه خشک بر طرف جوی دوستان عاشق شدن کار دل است دل چو دادی پس گرفتن مشکل است دلم خ*ون است میدانی تو خواهر دلم خ*ون است از این مینویسم انجمن رمان نویسی دانلود رمان دانلود رمان ـ انجمن رمان نویسی
دلارام در بر دلارام جوی ل*ب تشنه خشک بر طرف جوی دوستان عاشق شدن کار دل است دل چو دادی پس گرفتن مشکل است دلم خ*ون است میدانی تو خواهر دلم خ*ون است از این مینویسم انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 693 لایکها 5,948 امتیازها 93 محل سکونت باغ کتاب کیف پول من 411 Points 1 2020-08-19 #5 دل میرود ز دستم صاحب دلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا ده روزه مهر گردون افسانه است و افسون نیکی به جای یاران فرصت شمار یارا در حلقه گل و مل خوش خواند دوش بلبل هات الصبوح هبوا یا ایها السکارا انجمن رمان نویسی دانلود رمان دانلود رمان ـ انجمن رمان نویسی
دل میرود ز دستم صاحب دلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا ده روزه مهر گردون افسانه است و افسون نیکی به جای یاران فرصت شمار یارا در حلقه گل و مل خوش خواند دوش بلبل هات الصبوح هبوا یا ایها السکارا انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 693 لایکها 5,948 امتیازها 93 محل سکونت باغ کتاب کیف پول من 411 Points 1 2020-08-19 #6 دلم ز صومعه بگرفت و خرقه سالوس کجاست دیر مغان و ش*ر*اب ناب کجا در آسمان نه عجب گر به گفته حافظ سرود زهره به ر*ق*ص آورد مسیحا را در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را انجمن رمان نویسی دانلود رمان دانلود رمان ـ انجمن رمان نویسی
دلم ز صومعه بگرفت و خرقه سالوس کجاست دیر مغان و ش*ر*اب ناب کجا در آسمان نه عجب گر به گفته حافظ سرود زهره به ر*ق*ص آورد مسیحا را در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 693 لایکها 5,948 امتیازها 93 محل سکونت باغ کتاب کیف پول من 411 Points 1 2020-08-19 #7 در خرابات طریقت ما به هم منزل شویم کاین چنین رفتهست در عهد ازل تقدیر ما دوش از مسجد سوی میخانه آمد پیر ما چیست یاران طریقت بعد از این تدبیر ما دود آه س*ی*نهٔ نالان من سوخت این افسردگان خام را انجمن رمان نویسی دانلود رمان دانلود رمان ـ انجمن رمان نویسی
در خرابات طریقت ما به هم منزل شویم کاین چنین رفتهست در عهد ازل تقدیر ما دوش از مسجد سوی میخانه آمد پیر ما چیست یاران طریقت بعد از این تدبیر ما دود آه س*ی*نهٔ نالان من سوخت این افسردگان خام را انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 693 لایکها 5,948 امتیازها 93 محل سکونت باغ کتاب کیف پول من 411 Points 1 2020-08-19 #8 در بزم دور یک دو قدح درکش و برو یعنی طمع مدار وصال دوام را در عیش نقد کوش که چون آبخور نماند آدم بهشت روضه دارالسلام را دل عالمی بسوزی چو عذار برفروزی تو از این چه سود داری که نمیکنی مدارا انجمن رمان نویسی دانلود رمان دانلود رمان ـ انجمن رمان نویسی
در بزم دور یک دو قدح درکش و برو یعنی طمع مدار وصال دوام را در عیش نقد کوش که چون آبخور نماند آدم بهشت روضه دارالسلام را دل عالمی بسوزی چو عذار برفروزی تو از این چه سود داری که نمیکنی مدارا انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 693 لایکها 5,948 امتیازها 93 محل سکونت باغ کتاب کیف پول من 411 Points 1 2020-08-19 #9 دور است سر آب از این بادیه هش دار تا غول بیابان نفریبد به سرابت دل خرابی میکند دلدار را آگه کنید زینهار ای دوستان جان من و جان شما دور دار از خاک و خون دامن چو بر ما بگذری کاندر این ره کشته بسیارند قربان شما انجمن رمان نویسی دانلود رمان دانلود رمان ـ انجمن رمان نویسی
دور است سر آب از این بادیه هش دار تا غول بیابان نفریبد به سرابت دل خرابی میکند دلدار را آگه کنید زینهار ای دوستان جان من و جان شما دور دار از خاک و خون دامن چو بر ما بگذری کاندر این ره کشته بسیارند قربان شما انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 693 لایکها 5,948 امتیازها 93 محل سکونت باغ کتاب کیف پول من 411 Points 1 2020-08-19 #10 دریای اخضر فلک و کشتی هلال هستند غرق نعمت حاجی قوام ما در میخانه بستهاند دگر افتتح یا مفتح الابواب در شگفتم که در این مدت ایام فراق برگرفتی ز حریفان دل و دل میدادت انجمن رمان نویسی دانلود رمان دانلود رمان ـ انجمن رمان نویسی
دریای اخضر فلک و کشتی هلال هستند غرق نعمت حاجی قوام ما در میخانه بستهاند دگر افتتح یا مفتح الابواب در شگفتم که در این مدت ایام فراق برگرفتی ز حریفان دل و دل میدادت انجمن رمان نویسی دانلود رمان