Usage for hash tag: عاشقانه

ساعت تک رمان

1. F

درحال ویراستاری مجموعه دلنوشته های قلّک قلب | هورزاد اسکندری کاربر انجمن تک رمان

به نام خدا عنوان دلنوشته: قلّک قلب نویسنده: هورزاد اسکندری تگ: برگزیده ژانر: #عاشقانه #تراژدی مقدمه: ای هماد حیات من! این قلّک با تمام اندوخته‌‌هایش، جمهور ارمغانی است که مخبطی چون من، می‌توانست آن را مثال رهاوردی نیکو، به راه دریای متلاطم چشمانت بسپارد؛ اما ته نشین نشد و روی امواج پریشان...
  2. gilas

درحال تایپ لعن |ساناز محمدی کاربر انجمن تک رمان

عنوان: لعن ژانر: تخیلی، عاشقانه نام نویسنده: ساناز محمدی ناظر: BellaSky خلاصه: همه چیز از نواخته شدن فلوت؛ آغاز شد! زمانی که صدای آهنگینش در دنیا شنیده شد، سایه‌‌های سیاه از دل تاریکی به بیرون راه پیدا کردند. عروسک‌هایی از ج*ن*س آدم که روح‌شان قربانی تاریکی شده بود، از قعر چاه بیرون خزیدند...
  3. Aby

معرفی و نقد معرفی و نقد رمان قرارداد ناگسستنی با شیطان | اثر آبی

به نام خالق انسان پاک نام رمان: قرارداد ناگسستنی با شیطان نویسنده: آبی«زینب.م» کاربر انجمن تک رمان ژانر: #فانتزی #معمایی #عاشقانه خلاصه: دیگر در این دنیا کسی نیست که شیاطین را نشناخته باشد. همه به خوبی می‌دانند که پیروی از شیطان، در آخر تباهی و هلاکی‌ است! حال سرنوشت دختر فقیری که هیچ آرزویی...
  4. شکوفه فدیعمی☆

کامل شده رمان جانان من باش| شکوفه فدیعمی کاربر انجمن تک رمان

نام رمان : جانان من باش نام نویسنده: شکوفه فدیعمی ژانر : اجتماعی، عاشقانه، تراژدی ناظر: امیـر والا؏☣ ویراستار: MINERVA خلاصه: یعنی می‌شود تابستان، بشود عروس زمستان؟ یعنی می‌شود جانان قصه‌ی ما بشود عروس کوه سرد غرور؟ یعنی می‌شود دختر قصه‌ی ما وقتی از طوفان‌های بزرگ زندگی‌اش تن نحیفش شروع به...
  5. Aby

در حال پیشرفت رمان قرارداد ناگسستنی با شیطان | Aby کاربر انجمن تک رمان

به نام خالق انسان پاک نام رمان: قرارداد ناگسستنی با شیطان نویسنده: آبی«زینب.م» کاربر انجمن تک رمان ناظر: AhoorA ژانر: #فانتزی #معمایی #عاشقانه خلاصه: دیگر در این دنیا کسی نیست که شیاطین را نشناخته باشد. همه به خوبی می‌دانند که پیروی از شیطان، در آخر تباهی و هلاکی‌ است! حال سرنوشت دختر فقیری...
  6. Saba.N

کامل شده رمان تیامو | Saba.N (صبا نصیری) کاربر انجمن تک رمان

#پست۳۱ #تیامو #فصل_پنجم *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #تیامو #رمان‌تیامو #صبا_نصیری #عاشقانه #انجمن_تک_رمان
بالا