خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • 🌱فراخوان جذب ناظر تایید ( همراه با آموزش ) کلیک کنید
  • تخفیف عیدانه ۶۰ درصدی چاپ کتاب در انتشارات تک رمان کلیک کنید

ساعت تک رمان

1. Raven

کتاب در حال تایپ سنگ کاغذ قیچی | آلیس فینی

...میبرم. شاید آنقدرها هم که حس میکنیم از هم دور نیفتاده باشیم به مردی که کنارم نشسته نگاهی میاندازم و فکر میکنم شاید بتوانیم دوباره راهی برای با هم ماندن .بیابیم بعد کاری میکنم که مدتهاست نکرده ام دستم را دراز میکنم و دستش را میگیرم #سنگ_کاغذ_قیچی #آلیس_فینی #ملینا_نامور #سحر_قدیمی #انجمن_تک_رمان
  2. Raven

...وجود مشکلاتمان به موفقیتهای او واقعاً افتخار میکنم دلیل شهرت آدام رایت[۶] در این حرفه این است که میتواند رمانهای ناشناخته را به فیلمهای پرفروش تبدیل کند و همیشه هم در کمین کار بعدی است اعتراف میکنم گاهی حسودی میکنم اما به نظرم واکنشم #سنگ_کاغذ_قیچی #آلیس_فینی #ملینا_نامور #سحر_قدیمی...
  3. Raven

...روی صورتم نمایان شده‌اند که مال خنده نیستند ما نقاط مشترک زیادی داشتیم رازها و رؤیاهایمان را با هم در میان می‌گذاشتیم فقط موضوع تخت‌خواب در میان نبود. هنوز هم جملات هم‌دیگر را تمام می‌کنیم اما این روزها درست از کار در نمی‌آیند. #سنگ_کاغذ_قیچی #آلیس_فینی #ملینا_نامور #سحر_قدیمی #انجمن_تک_رمان
  4. Raven

...تصور میکنم، اما لحظاتی هم دوباره به تنها زندگی کردن می‌اندیشم. نمیخواهم اینطور شود، اما فکر میکنم شاید این بهترین کار برای هر دو نفرمان باشد. زمان میتواند روابط را تغییر دهد، درست همان‌طور که دریا میتواند شکل ماسه‌ها را عوض کند. #سنگ_کاغذ_قیچی #آلیس_فینی #ملینا_نامور #سحر_قدیمی #انجمن_تک_رمان
  5. Raven

...قیچی داستان زوجی را روایت می‌کند که بعد از سال‌ها زندگی مشترک به بن‌بست رسیده‌اند و مشاورشان به آن‌ها توصیه می‌کند برای حل اختلاف‌ها و ایجاد صمیمیت بیشتر، آخر هفته به سفری کوتاه بروند؛ اما در این سفر به مکانی میرسند که پرده از بعضی راز‌ها می‌گشاید! #سنگ_کاغذ_قیچی #آلیس_فینی #سحر_قدیمی...
بالا