خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • 🌱فراخوان جذب ناظر تایید ( همراه با آموزش ) کلیک کنید

ساعت تک رمان

1. علی خسروشاهی

دلنوشته خرده های قلب شکسته | علی برادر خدام خسروشاهی نویسنده انجمن تک رمان

زمان، رودخانه‌ای بی‌رحم است، که خاطرات را، با خود می‌برد. کم‌کم، صدای خنده‌هایت، در گوشِ ذهنم، محو می‌شود. و تصویرِ صورتت، در آینه‌ی قلبم، رنگ می‌بازد. گویی، تو، قصه‌ای بودی، که در گذرِ زمان، به فراموشی سپرده شد. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #خرده_های_قلب_شکسته #انجمن_تک_رمان
  2. علی خسروشاهی

کاش می‌شد زمان را به عقب برگرداند، به روزهایی که، خنده‌هایمان، در گوشِ آسمان، طنین‌انداز بود. کاش می‌شد، دوباره، در آغوشت پناه گرفت، و تمامِ غصه‌ها را، در میانِ موهایت، به باد سپرد. اما افسوس، که این آرزوها، تنها، نقشی بر آب‌اند. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #خرده_های_قلب_شکسته #انجمن_تک_رمان
  3. علی خسروشاهی

شهر، بی‌تو، به صحرایی بی‌انتها می‌ماند. خیابان‌ها، ردیف درختان خشکیده، و آسمان، سقفی از ابرهای خاکستری. گویی زمان، در نبود تو، از حرکت ایستاده است. و من، در این سکون ابدی، به دنبال ذره‌ای از معنا می‌گردم، در میان غباری از خاطرات. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #خرده_های_قلب_شکسته #انجمن_تک_رمان
  4. علی خسروشاهی

پنجره باز است، اما نه بوی تو می‌آید، نه صدایت. گویی تمام شهر، در نبود تو، به خوابی عمیق فرو رفته است. و من، تنها بیدارم، در این سکوت سنگین، به یاد روزهایی که، پنجره، به روی لبخند تو باز می‌شد. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #خرده_های_قلب_شکسته #انجمن_تک_رمان
  5. علی خسروشاهی

باران که می‌بارد، تمام کوچه‌های شهر، بوی تو را می‌گیرند. گویی آسمان هم، به یاد روزهای با تو بودن، اشک می‌ریزد. و من، در این هجوم خاطرات، گم می‌شوم، در میان کوچه‌هایی که، دیگر هیچ‌گاه، با تو قدم نخواهم زد. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #خرده_های_قلب_شکسته #انجمن_تک_رمان
  6. علی خسروشاهی

شب، آینه‌ای شکسته است، و ماه، تکه‌ای از قلب من، که در آسمان سرگردان است. هر ستاره، خاطره‌ای خاموش، که در تاریکی شب می‌سوزد. و من، در این سکوت سرد، به دنبال ذره‌ای از تو می‌گردم، در میان خرده‌های شکستهٔ رویاها. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #خرده_های_قلب_شکسته #انجمن_تک_رمان
  7. علی خسروشاهی

...ناظر: .Ana. مقدمه : شب، آینه‌ای شکسته است، و ماه، تکه‌ای از قلب من، که در آسمان سرگردان است. هر ستاره، خاطره‌ای خاموش، که در تاریکی شب می‌سوزد. و من، در این سکوت سرد، به دنبال ذره‌ای از تو می‌گردم، در میان خرده‌های شکستهٔ رویاها. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #خرده_های_قلب_شکسته
بالا