خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید

ساعت تک رمان

1. حوراء

کتاب در حال تایپ عاشق | مارگریت دوراس

...رنگ بوری را پیدا کرده که ابریشم خالص نیمدار پیدا میکند. این پیراهن را خیلی خوب به یاد دارم. فکر میکنم برازنده من بود. یک کمربند چرمی هم رویش میبستم، احتمالاً کمربند یکی از برادرانم بود یادم نیست در آن سالها چه نوع کفشی به پا داشتم، تنها #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین...
  2. حوراء

...باشد عکسی است فراموش شده، از یاد رفته در واقع حتی نه گسسته شده و نه از مجموع جدا افتاده. اعتبار این عکس در گرفته نشدنش نهفته است اعتباری که بیانگر امر محضی است، موجد عکس نیز هست. پس تصویر مربوط به زمان گذر از یکی از رشته رودهای مکونگ #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
  3. حوراء

...و این چشمها چه زود و حتی زودتر از تجربه به گردی نشسته بود. پانزده سال و نیمه زمانه گذر از رودخانه بازگشت از سایگون برای من حكم سفر را دارد مخصوصاً وقتی سوار بر اتوبوس باشم. آن روز از محله سادک سوار اتوبوس شدم مادرم در همین محله مدیره #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
  4. حوراء

...میتواند هیچ باشد. البته گاهی میدانم چرا میفهمم که وقتی چنین است وقتی همه چیز به هم ریخته است بیهوده نوشتن و خود را به دست باد سپردن نوشتن نیست هیچ است. میدانم که هربار وقتی همه چیز به هم ریخته باشد و به صورت چیزی واحد و اساساً بی مقدار #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین...
  5. حوراء

...میکرد همچون پرده سیاهی جلو آفتاب را گرفته بود؛ با آن قانون وضع کردنها و حکم کردنهایش به یک موجود بشری، آن قانون بدوی که در هر لحظه و هر روز زندگی برادر کوچک را با ترس توام میکرد زندگی برادر کوچک یکپارچه ترس شده بود، ترسی که سرانجام #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
  6. حوراء

...بخرد. این خودش مصیبتی بود، ولی حضور قاتل بچه ها در شب مصیبت بارتر از همه بود، مصیبت بارتر از شب شکارچی اغلب به من گفته اند که قضیه برادرم ناشی از گرمای شدید دوران ۱ اشاره نویسنده به فیلم شب شکارچی است ساخته چارلز لافتون، ۱۹۵۵- م. #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
  7. حوراء

...در همین شبانه روزی. همین جا غذا می‌خورم؛ ولی کلاس درسم بیرون از شبانه روزی است. به مدرسه فرانسوی‌ها می‌روم. مادرم معلم است و آرزویش این است که دخترش دوره متوسطه را تمام کند: - متوسطه را که تمام کنی برایت کافی است. بله کافی برای او. #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
  8. حوراء

...هم آدم متأثر می‌شود، به هر حال سال‌ها را پشت سر می‌گذاریم. بهترین سال‌های جوانی را، خجسته‌ترین سال‌های عمر را سال‌خوردگی غافل‌گیر کننده‌ای بود. می‌دیدم که سال‌خوردگی خط‌وخال صورتم را به‌هم ریخته و ترکیب قاطعی به ل*ب و دهانم داده بود. #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
  9. حوراء

بسم الله الرحمن الرحیم عنوان: عاشق ژانر: عاشقانه نویسنده: مارگریت دوراس مترجم: قاسم روبین تایپیست: حوراء #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
بالا