خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • 🌱فراخوان جذب ناظر تایید ( همراه با آموزش ) کلیک کنید

ساعت تک رمان

08:16:51 AM
  1. F

درحال ویراستاری مجموعه دلنوشته های نت سکوت | هورزاد اسکندری کاربر انجمن تک رمان

...هم زیادی غم انگیز است؛ پس نمی‌خواهم زیاده بگویم که دنیای تو نیز همرنگ دنیای من شود..! به وقتش چرخ گیتی، خودش، هم‌بازی تو خواهد شد. نمی‌گویم پری مهربان است یا جلاد، برای هر کس شکلی دارد؛ یا پری است یا جلاد و برای برخی، آمیخته‌ای از هر دو شکل. مواظب خودت باش. #نت_سکوت #هورزاد_اسکندری...
  2. F

هرگاه کسی می‌میرد، می‌اندیشم که آیا کسی هم وقتی که من، در گهواره‌ی مرگ خوابیدم، برایم خواهد گریست؟ - نه. جوابی است از من، برای خودم! تو که بهتر می‌دانی، من محبوب کسی نیستم. آن روز، وجود من تماماً آبستن مرگ است و عوام خواهند رقصید. خوشحال‌اند، تو هم خوشحال باش. #نت_سکوت #هورزاد_اسکندری #انجمن_تک_رمان
  3. F

گاه فقط بازیگر است که تغییر می‌کند؛ نقش، همانی است که یک بار ایفا شده است. فکر نکن هر آدم تازه از راه رسیده‌ای، همراه تو خواهد بود. #نت_سکوت #هورزاد_اسکندری #انجمن_تک_رمان
  4. F

...اما عزیزم، ندای قلب همیشه درست می‌گوید. درست در همان نقاط ابتدایی که هنوز به احساسات کال آلوده نشده. او انتهای مسیرت را، همان ابتدا برایت نقاشی می‌کند. پس اگر ترسیم، نتیجه باب میلت نبود؛ اما با سماجت، پا در آن راه گذاشتی، بعداً با ترش رویی، پاپیچ او نشو. #نت_سکوت #هورزاد_اسکندری #انجمن_تک_رمان
  5. F

...کثیری با ضمیر‌های زشت و زیبا سر راه تو قرار می‌گیرند، با قلب‌های سرما زده و تابان. آیسو! شبیه کسانی نشو که تو را آزار داده‌اند، شبیه کسانی شو که وقتی آزار دیده بودی، انتخاب کردند کنارت باشند و به تو ثابت کردند در تاریک‌ترین لحظات، نور راه خودش را پیدا می‌کند. #نت_سکوت #هورزاد_اسکندری...
  6. F

...آبستن غم باشی. وقتی است که نقطه اتصال و قطع دعاهایت، به او می‌رسد. اگر در وهله‌ای از این وقت کبود، دریافتی بدون تو خوشبخت‌تر و شاد‌تر است و با همه‌ی دردی که در وجودت آذین بسته شده، با دعای خیر، او را با همراهش بدرقه کردی، آن وقت است که واقعاً عاشق شده‌ای‌. #نت_سکوت #هورزاد_اسکندری #انجمن_تک_رمان
  7. F

...بکار؛ اما خودت را به آن زنجیر نکن؛ زیرا همیشه تیر‌های قسر، در کمین‌اند که قلب رویاهایت را بشکافند. نمی‌خواهم بگویم منفی باف باش، نه. اتفاقاً مطالب زیادی می‌خوانم که می‌گویند: "قدرت ذهن را باور کن" اما، بدان که همیشه قدرت ذهن، بر نیرنگ‌‌های جهان نمی‌چربد. #نت_سکوت #هورزاد_اسکندری #انجمن_تک_رمان
  8. F

...می‌بافم که رنگ‌هایش، خون دل است و رج به رجش، صدایی است که پس از جذر و مد بسیار، سکون یافته و از دلِ خاکسترِ غلطیدهِ به خونِ حرف‌‌های فرو خورده، عطر نفس‌‌های ققنوس چشیده می‌شود. آیسو! زمانی که تیغ بُرای سخن، کند می‌شود و راغبی برای شنیدن نداری، خاموش باش. #نت_سکوت #هورزاد_اسکندری #انجمن_تک_رمان
  9. F

گاهی از دست برو. اجازه بده آدم‌ها، در تقلای حضور دوباره‌ات تب کنند و دود شوند. نبودن را برای خودت معنی کن. باور کن زیاد بودن، آدم را می‌کشد. تنفس در هوای برخی، تو را مریض می‌کند. کناره بگیر. #نت_سکوت #هورزاد_اسکندری ##انجمن_تک_رمان
  10. F

...در پاییز، در آغو*ش درخت فرو می‌ریزد و دیگر به مأمن شاخه‌ها برنمی‌گردد. شبیه لیوانی که می‌شکند، و دیگر پازل اتحاد تکه‌هایش، با هم جور نمی‌شود و آبی که ریخته، و دیگر نمی‌تواند در ظرف شنا کند. اگر فرد با ارزشی در زندگی‌ات داری، برایش بجنگ. قبل از آن که دیر شود. #نت_سکوت #هورزاد_اسکندری...
بالا