خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

1. MASIHA

دلنوشته دلنوشته ژالان | محمد یاسین نصرتی کاربر انجمن تک رمان

می‌گفتند: «ای نگهبان عشق، این دلدادگی محال است.» گوش نکردم. می‌گفتند: «این درد بی‌درمان است.» گوش نکردم. می‌گفتند: «معشوق بی‌خبر است.» گوش نکردم. #ژالان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  2. MASIHA

باران اشک‌ها صورتم را فرا گرفته بود؛ با بدنی بی‌حال و بی‌رنگ و جان از روی تخت بلند شدم؛ سرم سنگین بود و گیج می‌رفت. چه شده بود؟! چه‌کار کرده بود این شیدایی با من؟! #ژالان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  3. MASIHA

هر وقت به تو فکر نمی‌کنم، عشقت مانند گیاهی سبز، تازه جوانه می‌زند؛ رشد می‌کند و به درختی بزرگ و چندساله تبدیل می‌شود. این درخت بید مجنون است. #ژالان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  4. MASIHA

دستانم محکم مشت می‌شوند، مژگانم محکم بر یکدیگر فرود می‌آیند. می‌گویم، می‌گویم به خاک و باران و آتش قسم که خاک عاشق باران است، باران عاشق آتش است و من عاشق تو! #ژالان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  5. MASIHA

ای بی‌خبر، عطرت گویی با کالسکه‌ای از سوی بهشت در نفسگاهم رژه می‌رود… می‌گوید: «من اینجا هستم اما بی‌روح و نفس؛ می‌گوید: من اینجا هستم اما با غم و درد.» #ژالان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  6. MASIHA

ای بی‌خبر، کجایی که دلم از عشق تو دیوانه گشته است؟ بر سر خود می‌زند و می‌گوید: «من عاشق شدم، عاشق زینت و گوهر زیبایی تو شدم.» #ژالان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  7. MASIHA

سایه‌ات مرا در آ*غ*و*ش می‌فشارد، وجودم را به گرمی در بر می‌گیرد؛ آه… جانم فدای چشمان آهویی تو، جانم فدای چهره‌ی رنگینت. #ژالان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  8. MASIHA

از فکر کردن به تو، افکارم به دستانم گره می‌خورند؛ از فکر کردن به تو، درد تمام وجودم را فرا می‌گیرد. این شکوفه در قلبم آرام‌آرام پژمرده می‌شود، شعله می‌کشد و خاکستر می‌شود. #ژالان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  9. MASIHA

اشک‌هایم مانند مرواریدهای سفید و درخشان در تاریکی اتاق، بر روی گونه‌های بی‌رنگم می‌چکند. دل و احساسم به فریاد آمده‌اند. #ژالان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  10. MASIHA

چشمانم چیزی نمی‌بینند؛ فقط صدای نم‌نم باران بر شیروانی سرخ قلبم را می‌شنوم. صدای خروشان رعد، قلبم را می‌لرزاند. صدای شکستگی پنجره‌های قلبم را می‌شنوم. #ژالان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
بالا