خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید

ساعت تک رمان

1. gilas

درحال تایپ لعن |ساناز محمدی کاربر انجمن تک رمان

...باعث قدرتمند شدن و در سطح بالایی از جادو قرار میگرد.) مهرشده بود. یک چیز خیلی قوی درون قلبش بود که هرچه بیشتر به بهرش می‌رفت انرژی‌خودش از درون تحلیل میشد. یک لحظه انگار چیزی پسش بزند دستش را به عقب پرت کرد و خودش هم قدمی عقب رفت. یک چیز درباره ی آن مرد عجیب بود! #لعن #ساناز_محمدی...
  2. Allain

درحال تایپ رمان نَئِد | تَبَسُّم.جیم کاربر انجمن تک رمان

...می‌زنم و با گفتن «خیلی پرویی» با قدم‌های آرام ازش فاصله می‌گیرم و دست تکان می‌دهم برایش و می‌گویم خداحافظ، می‌شنوم که خداحافظ ملوسی می‌گوید و با هر قدمی که ازش دور می‌شوم تن‌اش در سیاهی کوچه محو می‌شود، باقی مسیر را با خیال این که می‌دانم پشتم است طی می‌کنم. #نَئِد #تَبَسُّم.جیم #انج_تک_رمان
  3. آفتــابــ گــردوݩ

دلنوشته خواهرانه‌ها| مهدیس امیرخانی کاربر انجمن تک رمان

می‌خواهم زخمی‌ترین باشم مرهمم باشید! می‌خواهم دلم بشکند، شما قلب جدیدم باشید! می‌خواهم آواره باشم، تا شما پناهم شوید! ای کاش امشب غمزده باشم و بالینتان دوای دردم باشد! #انج_تک_رمان #مهدیس‌_امیرخانی #خواهرانه‌ها
  4. آفتــابــ گــردوݩ

دلت پر بود و گریه می‌خواستی اما بر رویم لبخند پاشیدی! و لبخندت جانی دوباره برایم بخشید! دوستت دارم، بخشنده‌‌ من! #انج_تک_رمان #مهدیس‌_امیرخانی #خواهرانه‌ها
  5. آفتــابــ گــردوݩ

دنیا برای من باشد ولی شما نباشید، سهمم از دارایی‌ام فقط سنگ قبر است و بس! #انج_تک_رمان #مهدیس‌_امیرخانی #خواهرانه‌ها
بالا