Usage for hash tag: روز_جهانی_نویسنده

ساعت تک رمان

1. Shaghayegh_h96

رویداد ✦روز جهانی نویسنده ✦

تبریک به همه نویسنده های تک رمانeshgh #روز_جهانی_نویسنده #تک_رمان
  2. سزار

#روز_جهانی_نویسنده مبارک♡
  3. فاطمه تاجیکی✾

روز جهانی نویسنده رو به همه نویسندگان عزیز تبریک می‌گم. من هم تگ نمی‌کنم نویسندگان عزیز زیادن و می‌ترسم یکی رو جا بندازم و باعث ناراحتی‌شون بشم. خلاصه روزمون مبارک?? #روز_جهانی_نویسنده
  4. گلبرگ

...تا سختی‌های آن را تاب بیاوری! دهم آبان روز نویسنده بهانهٔ کوچکی‌ است برای گرامی داشتن کسانی که با روح خلاق و قلم جادویی‌شان در هر خط از کتاب‌ها و نوشته‌هایشان غرق شدیم و هزاران تجربهٔ دوست‌داشتنی را با خواندن هر کتاب رقم زدیم. روز نویسنده بر همه نویسندگان عزیز تک‌ رمان مبارک باد...
  5. Dark Knight

روز نویسنده رو به تمام نویسنده‌های تک‌رمانی مخصوصا دوستای عزیزم تبریک میگم. امیدوارم در این عرصه بدرخشید. تگ نمیکنم که کسی از قلم نیوفته. ? #روز_جهانی_نویسنده
  6. ALII

اصلا من دلممم میخواهد امروز رو به ط که تمومه معنیه منی سوژه تموم و دائمیه همه نوشته هامی تبریک بگم♡ انقدر ام میگم و مینویسم که شور هرچی دوس داشتنست و دربیارم?? elahe^_~ s #روز_جهانی_نویسنده #تک_رمان
  7. .SARISA.

...ازشون تشکر کنید رو تگ کرده و با یک متن، جمله، عکس و یا هرجور که خودتون صلاح می‌دونید این روز رو تبریک بگید و ازشون تشکر کنید. به همه شرکت کنندگان عزیز نشان مخصوص این رویداد تعلق می‌گیره. آقا بیینم چه می‌کنید.Ibt6!; |کادر مدیریت انجمن تک رمان| #روز_جهانی_نویسنده #رویداد_تک_رمان #انجمن_تک_رمان
بالا