Usage for hash tag: صبا_نصیری_نویسنده

ساعت تک رمان

1. Saba.N

دلنوشته دلنوشته برای تو می‌نویسم| اثر جدید صبا نصیری، نویسنده و دلنویس انجمن تک رمان @Saba.N

...برف و باد... آب و خاک و آتیش... قدر زمین و آسمون... از صبحِ شنبه‌ی فروردین؛ تا گرمای د*اغِ تموز... قدر خوشگلی پاییز و عاشقانه بودنِ بهمن... قدر نو شدن اسفند... قدرِ دوباره متولد شدن یه نفس؛ همونقدر حیاتی، دوستت دارم:) می‌خونی منو؟ #صبا_نصیری_نویسنده #دلنوشته_برای_تو_می‌نویسم #انجمن_تک_رمان
  2. Saba.N

دلنوشته دلنوشته برای تو می‌نویسم| اثر جدید صبا نصیری، نویسنده و دلنویس انجمن تک رمان @Saba.N

...دوست داشتنت یه اشتباهه و من میدونم که داری بازیم میدی و قراره بهم آسیب بزنی:) میشنوی منو؟ می‌بینی منو؟ می‌خونی منو؟ اگه اره... ببین که دوستت دارم. بشنو که دوستت دارم. بخون که دوستت دارم؛ چون حقیقت چیزی جز این نیست:) #صب_نویس #صبا_نصیری_نویسنده #دلنوشته_برای_تو_می‌نویسم #دلنوشته_ #انجمن_تک_رمان
  3. Saba.N

کامل شده یه روز که.... | اثر جدید صبا نصیری، دلنویس و نویسنده‌ی انجمن تک رمان @Saba.N

...که تو، جوابِ دوستت دارمی که گفتم رو با ب*وسه پس بدی و یه روز که من بدون فکر به دغدغه‌ها و شلوغی‌های امروز و فردا، بدون فکر به این‌که شبه یا روز، درسته یا غلط، از هر خیال و هَم و غم و حرفی، توی کوره‌ی تنِ تو، عر*یان بشم. #صبا_نصیری_نویسنده #انجمن_تک_رمان #یه_روز_که #دلنوشته_یه_روز_که #صبا_نوشت|
بالا