Usage for hash tag: شعر_طوری💛

ساعت تک رمان

1. Saba.N

متفرقه شعر_طوری| انجمن تک رمان

#شعر_طوری💛 ‌ گریه کردی و گریه خواهم کرد دیر بودی و زود خواهم شد مثل سیگار اولت هستم تا ته قصه دود خواهم شد چه کسی گریه می کند تا صبح؟! چه کسی در اتاق می ماند؟! هیچ کس ظاهرا نمیفهمد! هیچ کس ظاهرا نمی داند! #سید_مهدی_موسوی #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی #شعر_طوری #شعر_تایم
  2. Saba.N

#شعر_طوری💛 چنین که عطر تنت ره به هر نسیم گرفته است... تو با منی و نیازی به بوی پیرهنت نیست. #سایه #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی #شعر_طوری #شعر_تایم
  3. Saba.N

#شعر_طوری💛 در قطره باران بهاری چه توان گفت؟ در نافه آهوی تتاری چه توان گفت؟ گر در همه چیزی صفت و نعت بگنجد در صورت و معنی که تو داری چه توان گفت؟ #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی #شعر_طوری #شعر_تایم
  4. Saba.N

#شعر_طوری💛 بشارت می‌دهد هر دم عصای پیر در دستم که مرگ اینجاست، یا اینجاست، یا اینجاست :) #صائب_تبریزی #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی #شعر_طوری #شعر_تایم
  5. Saba.N

#شعر_طوری💛 ‌ وقتی که دیدم زندگی من دیگر چیزی نبود هیچ چیز بجر تیک تاک ساعت دیواری آنگاه دانستم که باید، باید، باید دیوانه وار دوست بدارم. #فروغ_فرخزاد #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی #شعر_طوری #شعر_تایم
  6. Saba.N

#شعر_طوری💛 پرواز من به بال و پر توست، زینها مشکن مرا گه می‌شکنی بال خویش را #صائب_تبریزی #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی #شعر_طوری #شعر_تایم
  7. Saba.N

#شعر_طوری💛 دلا! خو کن به تنهایی که از تن‌ها بلا خیزد سعادت آن کسی دارد که از تن‌ها بپرهیزد #حافظ #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی #شعر_طوری #شعر_تایم
  8. Saba.N

#شعر_طوری💛 چرخ را آرامگاه عافیت پنداشتم آشیان کردم تصور، خانه‌ی صیاد را #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی #شعر_طوری #شعر_تایم
  9. Saba.N

#شعر_طوری💛 به دریا مرو گفتمت زینهار وگر می‌روی تن به طوفان سپار #سعدی #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی #شعر_طوری #شعر_تایم
  10. Saba.N

‌ #شعر_طوری💛 د*اغ تو را از همه داراترم درد تو را از همه درویشتر هیچ نریزد به جز از نام تو بر رگِ من گر بزنی نیشتر. #قیصر_امین‌_پور #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی #شعر_طوری #شعر_تایم
بالا