Usage for hash tag: ریموند_بریگز

ساعت تک رمان

1. Saba.N

آموزشی آموزش نویسندگی با صبا (پارت سوم) | صبا نصیری @Saba.N نویسنده‌ی انجمن تک رمان

...می‌کنم با آن ور‌رفتن. هر روز این کار چند ساعت وقت می‌برد اما همیشه تا جایی پیش می‌روم که برایم جذاب است. در غیر این صورت آن را رها می‌کنم چون وقتی خودم را جذب نکند حتماً برای خواننده هم خسته‌کننده خواهد بود. #ریموند_بریگز #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی #شعر_طوری...
  2. Saba.N

آموزشی لطفاً فقط آنهایی بخوانند که قصد دارند در نویسندگی خبره شوند! | نکات+آموزش نوشتن+راهکارهایی برای بهتر نوشتن!! (پارت دوم)

...می‌کنم با آن ور‌رفتن. هر روز این کار چند ساعت وقت می‌برد اما همیشه تا جایی پیش می‌روم که برایم جذاب است. در غیر این صورت آن را رها می‌کنم چون وقتی خودم را جذب نکند حتماً برای خواننده هم خسته‌کننده خواهد بود. #ریموند_بریگز #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی #شعر_طوری...
  3. Saba.N

آموزشی لطفاً فقط آنهایی بخوانند که قصد دارند در نویسندگی خبره شوند! | نکات+آموزش نوشتن+راهکارهایی برای بهتر نوشتن!!

...است. از آن ل*ذت بیشتری می‌برم. بعد شروع می‌کنم با آن ور‌رفتن. هر روز این کار چند ساعت وقت می‌برد اما همیشه تا جایی پیش می‌روم که برایم جذاب است. در غیر این صورت آن را رها می‌کنم چون وقتی خودم را جذب نکند حتماً برای خواننده هم خسته‌کننده خواهد بود. #ریموند_بریگز #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی
بالا