Usage for hash tag: محزون

ساعت تک رمان

1. علی خسروشاهی

کامل شده محزون | علی برادر خدام خسروشاهی دلنویس انجمن تک رمان

چتر و من زیر بارون بی تو هوای دونفره عاشقان بی تو به هر جا می‌رسم از تو می‌نویسم قلم و کاغذ در دستم و مینویسم این روز ها همه چیز را بی تو #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #محزون
  2. علی خسروشاهی

تو رفتی و دلم برای موندنت تنگ شده این زمانمونه که سپری شده روز هام بدون تو میمیرن دل منه که تو رویاشی کاشکی بیاد روزی که در آغوشم باشی #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #محزون
  3. علی خسروشاهی

تنهام بی تو ولی این همه خاطره هامو نمی‌خوام هیچ چیزی ازشون را شاید روزی فراموشت کنم شایدم نه شاید روزی که دلت بهونه می‌خواد بیایی کنارم #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #محزون
  4. علی خسروشاهی

...دلم گرفته است اما باز هم برایت می‌نویسم این روزها دیگر هیچ چیزی یادم نمی‌آید جز نام تو برای تو که تو تمام روزهای زندگی من بودی و برای من بودی ، برای تو که هم اکنون هم با رفتنت آرامش را از من میگیری . و من این روزها مثل همه روزها ، بی تو از همه چیز دلگیرم . #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #محزون
  5. علی خسروشاهی

...این زندگی منو از غربتت بیرون بکش این اشک‌ها را از نگاه خسته‌ی من دور کن دنیای من فدای تو شد لحظه‌ای که بدون تو دلم میگیره حالا که با رفتنت قلبم شکسته میشود میوان این همه خاطره بازم می‌خواهمت با گریه هام به یادت می‌مانم؛ بی صدا با بغض هام به یاد تو می‌مانم #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #محزون
  6. علی خسروشاهی

...و هر بار که من می‌دیدمت ، سیگار را روشن می‌کردم تا شاید کمی از درد و تنهاییم کم شود اعتیاد داشتم بهت ولی الان اعتیاد دارم به سیگار می‌دانم که این سیگار را برای خودم نمی‌کشم و تو را به دست خودم نمی‌سپارم اما اگر من با تو باشم ، دیگر نیازی به سیگار نیست #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #محزون
  7. علی خسروشاهی

دلم تنگته ولی این دل رو تنها گذاشتی رفتی نمی‌دونم برای چی رفتی یه روزی با یه دنیا خستگی و دلتنگی و بغض و آه وداع کردی و رفتی اینا همه خاطره ست ولی تو رفتی میدونستی میمیرم ولی خب رفتی #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #محزون
  8. علی خسروشاهی

می‌زنی به این آشفتگی و چه نازک است این جوانی هنوز ما می‌گویی که این دو روز است ، این که در دل من جا نمی‌شود. می‌زنی ای دو چشمِ من ، اشک من و به جای مژگان این دو طفلِ اشکِ من در کنارِ تو دریا نمی‌شود #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #محزون
  9. علی خسروشاهی

چرا محزون گشته ام؟ ای کاش این گریه مرا از من بگیری ای کاش این غم را ز من بگیری ای کاش این هجران مرا بر هم نزند ای کاش محزون را بگیری و مرا شاد سازی #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #محزون
  10. علی خسروشاهی

درد هجران و درد محزونی افسوس کزین عاشق چقدر دوری چه‌ها میکند با دل چنین مجنونی روزی نخواهد آمد میدانم که کنار جان من با این عشق بمونی #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #محزون
بالا