Usage for hash tag: پارت۱۹

ساعت تک رمان

1. Paryzad

درحال تایپ رمان جان | paryzad کاربر انجمن تک رمان

#پارت۱۹ خونه‌ی بهزاد اینا رو زدم. بهزاد و خونوادش تنها راه فرار من از همون بچگی بودن. بچه که بودیم، بِزی به‌خاطر شاغل بودن مامان و باباش بیست چهاری خونه‌ی ما چتر بود. الان هم تنها خونه‌ای که من اجازه دارم شب تا صبح صبح تا شب توش تلپ شم فقط خونه بهزاده... _ بله بفرمایید؟ _ بزن در رو منم. _ جان...
  2. mizzle✾

VIP رمان بطن دالان تاریکی(جلداول) | فاطمه فتاحی کاربر انجمن تک رمان

#پارت۱۹ https://uploadkon.ir/uploads/4c0910_23MOSSS-IDK-Gratomic-com.mp3 یه جورایی از اینکه ازم محترمانه و شیرین درخواست کرده بود، به دلم نشسته بود. چهره جذابش و.... با اینکه می‌دونستم اون انسان نیس و هنوز نمی‌دونستم چجور موجودیه؛ ولی با بی‌توجهی و بیخیالی به این موضوع، دستم رو گذاشتم توی دستش...
  3. mizzle✾

در حال ویرایش رمان ساغر خونین | فاطمه فتاحی کاربر انجمن تک رمان

#پارت۱۹ سریع از اون‌راه رو دور شدم و دوباره رفتم پشت همون مجسمه پنهون شدم تا اصلان و گونش من رو نبینن. صدای در اتاق گونش اومد و در حالی‌که با هم حرف می‌زدن، از جلوم رد شدن. آروم گوشی رو در آوردم و ضبط صدا رو خاموش کردم. یکم دیگه همون‌جا موندم که گونش دوباره از پله‌ها اومد بالا و مستقیم رفت سمت...
  4. Negin_SH

در حال ویرایش رمان ناطور نبات | Negin_SH کاربر انجمن تک رمان

...اکنون در سالن هیچ اثری از جادو نبود و همه‌جا مانند لحظه ورودشان به سالن بود. اِدوارد نفس عمیقی کشید. برای یک لحظه با خود اندیشید که اگر توقف نشود ممکن است آسیب بزند، نمی‌دانست این‌کار فقط برای دست‌گرمی بود و هدایت نکردنش هیچ آزاری به کسی نمی‌رساند. #پارت۱۹ #ناطور_نبات #نگین_شرافت #انجمن_تک_رمان
بالا