خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

1. .zeynab.

کامل شده رمان مستعمره | امـیر والا؏ کاربر انجمن تک رمان

#پارت10 نگران به طرفم می‌اید و متعجب به قیافه بهت زده ام نگاه می‌کند: - رها... شانه ام را می‌گیرد اما من نگاه بهت زده ام خیره به دختر یخ زده ی در اینه است! زندگی مادرم مانند یک فیلم سینمایی از جلوی چشم هایم می‌گذرد... بچه بودم اما خوب سر و صداهایشان را به یاد دارم. مادرم گریه می‌کرد و پدرم بر...
  2. .zeynab.

کامل شده رمان کوتاه سناريوی جایگزین | امـیر والا؏ کاربر انجمن تک رمان

#پارت10 #سناریوی_جایگزین #امیروالا #انجمن_تک_رمان
  3. .zeynab.

کامل شده رمان موقعیت صفر | زینب گرگین کاربر انجمن تک رمان

#پارت10 "حامی" خسته از یک پرواز طولانی دستام رو عقب میارم تا خدمتکار جوان بتواند کت را از تنم خارج کند. نفس عمیقی می‌کشم و برمی‌گردم به طرف یزدانی که دخترک خسته رو تقریبا به داخل عمارت هل می‌دهد. از بازی کردن باهاش ل*ذت می‌بردم، مخصوصا حالا که قیافه‌ی شکسته و نابودش رو می‌بینم؛ البته نباید...
  4. Saba.N

کامل شده رمان واژگون | @Saba.N (صبا نصیری) کاربر انجمن تک رمان

هُوالحق! #پارت10 #واژگون #صبا_نصیری #انجمن_تک_رمان *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ***
  5. Negin_SH

در حال ویرایش رمان ناطور نبات | Negin_SH کاربر انجمن تک رمان

آن‌ها حرف‌هایی نبودند که سرنلا می‌خواست بزند، شاید نگران آن نبود که پسرجوان او را قضاوت کند. اما چیزهایی که گفت دروغ نبودند، یا باید گفت متأسفانه یا خوشبختانه این‌بار را دروغ نگفته بود. سرنلا شباهتی به خانواده‌اش نداشت، نه رنگ پوستش و نه موهای مشکی‌اش که حتّی کمی وِز هم بودند. مادرش، خانم...
  6. .zeynab.

کامل شده در حاکمیت شیطان |𝒁𝒆𝒚𝒏𝒂𝒃 کاربر انجمن تک رمان

باید خودم رو جمع و جور می کردم نباید میزاشتم اون اتفاق شوم برای منم بیوفته، جون بلند شدن نداشتم چهار دست و پا روی زمین به دنبال چیزی می گشتم شاید بتونم در رو باز کنم. هیچی نبود! چشام یه کم سوخت، یه قطره اشک از چشمام چکید . استینم رو محکم روی چشمام کشیدم تا اشکام بند بیاد و بتونم بهتر ببینم همش...
بالا