خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

1. Paryzad

درحال تایپ رمان جان | paryzad کاربر انجمن تک رمان

#پارت۹ تا وحید اومد چیزی بگه، دوباره سر‌وکله‌ی جمشید پیدا شد. این‌بار میترا خانوم تنها نبود و یه دختر لوند و به قول معروف داف هم همراهش بود. لامصب اِن‌قدر خوشگل بود که یه لحظه به سرم زد پاشم کلش رو بکنم تو سطل اسید. یعنی من اگه نصف خوشگلی اینو داشتم یه مرد رو زمین نمی‌ذاشتم. رو هوا هر چی بود و...
  2. Mizzle✾

VIP رمان بطن دالان تاریکی(جلداول) | فاطمه فتاحی کاربر انجمن تک رمان

#پارت۹ حتی خیلی از خون‌آشام‌هارو هم اسیر کرده و کشته بودن. از اون موقع ملکه از تمام گرگینه‌ها متنفره و با گذشت پنج سال هنوز کینه اونا رو به دل داره و دوس داره سر به تنشون نباشه. اینا رو خوده ملکه بهم گفته و ازم خواسته در این راه کمکش کنیم و برای نجات پادشاه از چنگال گرگینه‌ها تلاش کنیم. توی اون...
  3. Mizzle✾

VIP رمان بطن دالان تاریکی(جلداول) | فاطمه فتاحی کاربر انجمن تک رمان

#پارت۷ هممون نفس عمیق کشیدیم و من تکیه دادم به دیوار پشتم و چشم‌هام رو بستم. تو همین حین که تازه از شر اون دردها خلاص شده بودیم، احساس کردیم تپش قلب و قلب درد شدیدی به سراغمون اومده. حس می‌کردم که یک شمشیر گداخته رو مستقیم تا دسته فرو می‌کنن به قلبم. فریادی از اعماق گلوم بیرون فرستادم. برای یک...
  4. Mizzle✾

در حال ویرایش رمان ساغر خونین | فاطمه فتاحی کاربر انجمن تک رمان

#پارت۹ *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #ساغر_خونین #فاطمه_فتاحی #انجمن_تک_رمان
بالا