ساعت تک رمان

1. .zeynab.

کامل شده رمان موقعیت صفر | زینب گرگین کاربر انجمن تک رمان

...بر هم زدنی داغی لَب هایش تا مغز سرم را می‌سوزاند. چشم هایم گرد می‌شود و با تمام توان او را عقب هول می‌دهم، با انزجار دستم را روی لَبم می‌کشم و خیسی کثیفش را پاک می‌کنم. ناخواسته جیغ می‌کشم و به مچ خیس شده.ام خیره می‌شوم. #موقعیت_صفر #زینب_گرگین #انجمن_رمان_نویسی_تک_رمان آی آی آی ا*و*ف ا*و*ف ا*و*ف 😂😂
  2. Saba.N

کامل شده رمان تیامو | Saba.N (صبا نصیری) کاربر انجمن تک رمان

#پست۲۷ #تیامو *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #تیامو #رمان‌تیامو #صبا_نصیری #انجمن_رمان_نویسی_تک_رمان
  3. .zeynab.

...و با چشم‌های تنگ شده و اخم‌های در هم به اویی که عقب‌عقب می‌رود خیره می‌شوم: - می‌خواهم بهت اسیب برسونم ببینم می‌خواهی چه گلی به سرت بگیری... با یک حرکت تیشرت سفیدم را از سرم بیرون می‌کشم... #موقعیت_صفر #زینب_گرگین #انجمن_رمان_نویسی_تک_رمان #ادامه_دارد... خدایا من چیکار کنم از دست این دوتا :|
  4. Saba.N

#پست۲۱ #تیامو *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #اتمام_فصل_دوم 🌱✍🏼 #تیامو #رمان_تیامو #صبا_نصیری #انجمن_رمان_نویسی_تک_رمان
  5. .zeynab.

...ببین دارم به چی فکر می‌کنم! به خودت بیا حامی. به طرف خروجی در اتاقش می‌روم و از حرص، محکم می‌کوبمش؛ انگار می‌خواهم با کوبیدن این بی‌نوا افکار و صَحنه‌ای که در مغزم هک شده سرکوب کنم! #موقعیت_صفر #زینب_گرگین #انجمن_رمان_نویسی_تک_رمان تازه اول چل چل زمستونه، خدا عاقبت منو با این دوتا بخیر کنه 😂🔪
  6. .zeynab.

...حالا که شرایط فراهم است، سری به بیرون زد، شاید راهی برای فرار، برای کار کشته‌ای مثل من باشد. البته خب، این اولین اسارت منه و به طرز فجیعی به گونه‌ای است که انگار به مهمانی رفته‌ام و زمین تا اسمان با ان چیزی که از اسارت در سرم ساخته بودم متفاوت. #موقعیت_صفر #زینب_گرگین #انجمن_رمان_نویسی_تک_رمان
  7. Saba.N

#پست13 #تیامو *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #رمان_تیامو #تیامو #صبا_نصیری #انجمن_رمان_نویسی_تک_رمان
بالا