ساعت تک رمان

1. Saba.N

کامل شده رمان تیامو | Saba.N (صبا نصیری) کاربر انجمن تک رمان

#پست91 #تیامو #فصل_شانزدهم: *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #انجمن_رمان_نویسی_تک_رمان #تیامو #صبا_نصیری #صبا_نوشت✍🏼💙
  2. Saba.N

کامل شده دلنوشته‌ی منهوک | اثر @Saba.N (صبا نصیری) کاربر انجمن تک رمان

...بگویم. پنبه‌های نرمی هستند که به نسیمی برای دِگران شعله می‌شوند و آتش می‌گیرند؛ اما به من که می‌رسند، چون کویر لوت خشک‌اند و بی‌آب! نمی‌دانم تو با من سرِ ناسازگاری داری یا طبیعتِ لجباز بدنت؛ اما هرچه که هست، دارد جان مرا می‌گیرد. #انجمن_رمان_نویسی_تک_رمان #منهوک #دلنوشته_منهوک...
  3. Saba.N

#پست۹۰ #تیامو *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #اتمام_فصل_پانزدهم #انجمن_رمان_نویسی_تک_رمان #صبا_نصیری #تیامو
  4. Saba.N

#پست89 #تیامو #فصل_پانزدهم: *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #انجمن_رمان_نویسی_تک_رمان #تیامو #صبا_نصیری
  5. Saba.N

#پست88 #تیامو *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #انجمن_رمان_نویسی_تک_رمان #صبا_نصیری #نویسنده_صبا_نصیری #تیامو
  6. Saba.N

#پست87 #تیامو *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #انجمن_رمان_نویسی_تک_رمان #رمان_تیامو #صبا_نصیری
  7. Saba.N

...برای باریدن، برای آن دستانت که ضریحِ مقدسی‌‌ست برا لمس کردن. برای آن موهایی که حسرت دارم تار به تارشان را بنوازم تا زندگی‌ام، جریان و آهنگ بگیرد. و همچنان تا صدق‌ الله علی العظیم از تو می‌نویسم؛ از تویی که تا ابدالدهر در دلم ریشه دوانده‌ای! #صبا_نصیری #انجمن_رمان_نویسی_تک_رمان #منهوک
  8. Saba.N

...که به‌سان سقوطِ برگ‌های پاییزی، زمین می‌ریزم هربار که نگاهت رنگِ غم می‌گیرد! بخواهم ساده و خاکی بگویم؛ به هارت و پورتم نگاه نکن دلبر! دلم هنوز برای تو و به عشق تو می‌زند. نبینم شانه‌های مردانه‌ات از غم خم شوند که دق می‌کنم! #انجمن_رمان_نویسی_تک_رمان #منهوک #دلنوشته_منهوک #صبا_نوشت...
  9. Saba.N

#پست85 #تیامو *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #انجمن_رمان_نویسی #انجمن_رمان_نویسی_تک_رمان #صبا_نصیری #تیامو
  10. Saba.N

#پست84 #تیامو #فصل_چهاردهم *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #پست84 #تیامو #فصل_چهاردهم #انجمن_رمان_نویسی_تک_رمان #صبا_نصیری
بالا