Usage for hash tag: سهراب_سپهری

ساعت تک رمان

1. .Ana.

متفرقه خلوت

*آیینه شدیم ترسیدیم از هر نقش خود را در ما بفکن باشد که فرا گیرد هستی ما را و دگر نقشی ننشیند در ما... #سهراب_سپهری
  2. Saba.N

متفرقه شعر_طوری| انجمن تک رمان

...دوستانی دارم بهتر از برگ درخت که دعایم گویند و دعاشان گویم، یادشان دردل من ، قلبشان منزل من. صافی آب مرا یادتو انداخت،رفیق! تو دلت سبز، لبت سرخ، چراغت روشن! چرخ روزیت همیشه چرخان! نفست د*اغ تنت گرم دعایت با من. #سهراب_سپهری #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی #شعر_طوری...
  3. Ghasam.H

کامل شده رمان کافه جنون | قسم همدم کاربر انجمن تک رمان

...the forum thread! *** تو مرا آزردی، که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت؛ می‌روم از قلبت... می‌شوم دورترین خاطره در شب‌هایت... . #سهراب_سپهری چه‌قدر این شعر متناسب با حال و هوای این پارته:) دقیقاً خودشه ها! اگه از دنبال کننده‌های کافه جنون هستین، پیشنهاد می‌کنم قبل از خوندن این پارت...
  4. Ghasam.H

کامل شده رمان کافه جنون | قسم همدم کاربر انجمن تک رمان

...the forum thread! *** شب سردی‌ست و من افسرده راه دوری‌ست و پایی خسته تیرگی هست و چراغی مرده می‌کنم تنها از جاده عبور مثل این است که شب نمناک است دیگران را هم هست غم به دل غم من لیک، غمی غمناک است... #سهراب_سپهری عمر روزهای شادی کافه جنون زود به سر رسید... حالا دیگه وقت واقع‌بینی و تلخی ها...
  5. PARK_TEHYAN

بیوگرافی ❀-تاپیک همگانی بیو تلـگرام❀

چِ کسی میدانَد کِ تو دَر پیله تَنهایی خود تَنهایی....؟!🥀🦋🌙 #سهراب_سپهری
بالا