Usage for hash tag: پارت۲۱

ساعت تک رمان

1. Paryzad

درحال تایپ رمان جان | paryzad کاربر انجمن تک رمان

#پارت۲۱ _ جان ؟ جـــان ؟؟ پاشو بزغاله ساعت هشته ! _ اَه بِزی ، جون جدت دهنتو ببند بزار دو دقیقه بخوابم . _ پاشو گمشو لشت رو جمع کن بابا . دو ساعته داری رو تخت نازنینم خر غلت می زنی ، بَسِت نیست ؟ ( پتو رو از رو سرم کشید و همزمان لگدی به پام زد ) پاشو بهت میگم..... حرصی پتو رو سمتی پرت کردم و...
  2. mizzle✾

VIP رمان بطن دالان تاریکی(جلداول) | فاطمه فتاحی کاربر انجمن تک رمان

#پارت۲۱ همین چند دقیقه پیش به خونم تشنه بود؛ ولی الان برام سوال بود که چرا با تعجب به من زل زده؟ آروم عقب‌عقب رفت و بعد سریع پشتش رو کرد بهم و دویید و ازم دور شد. با تعجب و شوک‌زده به مسیری که اون گرگینه رفت خیره شدم. با خودم می‌گفتم چیشد که رفت؟ چیشد که تعجب کرد و باعث تعللش شد. چی دید؟ با...
  3. mizzle✾

در حال ویرایش رمان ساغر خونین | فاطمه فتاحی کاربر انجمن تک رمان

#پارت۲۱ *اشکان با صدای رسا رو به همه‌ی محافظ‌ها گفتم: - بجنبین دیگه احمق‌ها! سریع‌تر بار بزنین وقت نداریم. همه‌ی محافظ‌ها سریع‌تر از قبل بارها رو توی کامیون گذاشتن، باید بالا سر محافظ‌ها می‌موندم تا کارها با دقت پیش برن. یکی از محافظ‌ها اومد سمتم و گفت: - قربان تقریباً دیگه تمومه. سری تکون...
  4. Saba.N

کامل شده رمان واژگون | @Saba.N (صبا نصیری) کاربر انجمن تک رمان

هُوالحق! #پارت۲۱ #واژگون #صبا_نصیری #انجمن_تک_رمان *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ***
بالا